Acronis True Image 2011 – Cea mai buna solutie de Backup (30% reducere)

Acronis True Image este un program care probabil nu mai are nevoie de multe prezentari fiind deja binecunoscut ca cel mai eficient program de backup.

Cu ajutorul acesteia se poate realiza o clona completa a sistemului pe HDD-ul tau. Clonarea realizeaza o copie exacta a vechiului tau hard-disk incluzand sistemul de operare, programele, setarile si toate documentele personale. Totul va functiona perfect ca si pe vechiul HDD.

Daca aveti un HDD de tip Seagate sau Maxtor puteti avea licenta GRATUITA pentru versiunea branduita Seagate Disk Wizard.
De asemenea Western Digital are aceeasi oferta pentru posesorii unui HDD de aceasta marca.

acronis true image promotie

Totusi aceste versiuni au cateva limitari, iar produsul Acronis True Image Home 2011 poate fi acum obtinut cu reducere de 60% de pe site-ul V3 Software Store.

Caracteristici principale ale Acronis True Image Home 2011:

* Clonarea unui Drive – Copiaza drive-ul sursa pe noul drive, pastrand toate datele pe partitia sursa.

* Migrarea Datelor – Sterge drive-ul sursa dupa ce noul drive a fost pus in functiune cu succes.

* Drive Deployment – PErmite utilizatorilor pregatirea unui drive astfel incat folderele sau partitiile selectate pot fi excluse din imaginea finala.

* Drive Image Backup – Utilizarea programului va permite backup-uri complete ale drive-ului sursa oricand este necesar. Imaginile sunt stocate sub forma de fisiere ce vor putea fi copiate pe alt drive, in retea sau pe un mediu de stocare optic (CD\DVD\Blu-Ray).
* Drive Image Recovery – Manager-ul de Recuperare va permite utilizatorilor sa restaureze o imagine de pe alt drive sau din retea. De asemenea se poate sterge fie o portiune a drive-ului pe care se restaureaza imaginea, fie intregul sistem de operare. * Crearea si utilizarea unui Manager Bootabil de Recuperare (CD\DVD) – Cu ajutorul acestui kit, utilizatorii pot crea imagini de tip ISO, care contin soft-ul Acronis Recovery Manager, cu care puteti recupera datele si restaura backup-ul chiar cand PC-ul nu mai porneste.

* Acronis Online Backup™ intr-o locatie securizata – Serviciile optionale de stocare online Acronis sunt disponibile pentru a face backup automat datele sau fisierele importante pe internet intr-o locatie securizata.

* Protectie continua a datelor – Acronis Nonstop Backup™ ofera protectia continua a sistemului si a datelor, prevening pierderea datelor.
Pentru a obtine reducerea de 30% si a ahizitiona Acronis True Image Home 2011 cu pretul de doar 41.64$ accesati link-ul urmator:
https://www.acronis.com/buy/atih2011/

Folositi codul de reducere SOFTPEDIA30 pentru a beneficia de promotie.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Acronis True Image 2011 – Cea mai buna solutie de Backup (304 reducere)”

 1. happyday

  ceva moca n-ai?

  nu cred ca se inghesuie prea multa lume la promotiile astea. daca nu e degeaba e inutil. poate fi produsul oricat de bun, de-i lipseste calitatea esentiala, gratuitatea, po sa zaca ofertele in cuibar 100 de ani, pana iese direct a saptea generatie de urmasi.

  spre exemplu, conteaza ca acronis e tata backup-urilor? ca e un produs extrem de fiabil si foarte eficient? costa parale, fraticule! bagam paragoane, ca aia fac pomeni pe banda rulanta, parca-s fundatie de binefacere.

  “nu ne putem permite sa cumparam softuri, de-asta preferam produse gratuite” e o replica des intalnita. e drept, dar si tzatza frosa de la mohorata are probleme existentiale cu derapajul la faeton, insa vinde un sac de popusoi sa-si schimbe anvelopa, ca-s vremuri grele si drumuri proaste, nu-si permite sa-i sara iepei meniscu-n sant.

  daca ar fi sa facem un calcul, fie si sumar, al cheltuielilor aiurite ce puteau fi redirectionate spre ceva util, cred ca ne-am speria. dar cum matimaticile nu-s ceva tocmai pe placul nostru si nici macar nu ne straduim sa punem creionul chimic pe hartie pentru asa ceva, ramanem la varianta convenabila: moca, mamaie, ca belsug de-asta e infipt adanc in adn-ul nostru.

  apropo, cand mai baga astia niscaiva alegeri? ca mi-e pofta de zacusca aia la borcan de 400 de grame si nu-mi permit sa cumpar.

 2. daniel

  Dar ce are Paragon? E asa rau?
  Apoi daca ne uitam la ce mamuti sint acronis si paragon ca marime programe si cit e un terabyte unlimited sa un Drive SnapShot primele doua ar trebui sa faca si cafeaua si sa descinte hdd-urile care au bad-uri … sa le faca matanii …

  Mai demult in ere preistorice pe cind ghost era mai la inceput tin minte ca acronis era mult mai slab decit ghost (am facut teste pe atunci … timp, spatiu, etc…)

  Oricum cel mai important este integritatea imaginilor de backup (atunci cind te bazezi pe ele).
  Iar parametrii din linia de comanda de genul prima partitie, de pe primul hdd de genul DST=1:1 cum are ghost fara ID-uri si alte cirnaturi de comenzi de identificare a hdd (gen terabyte, etc.) sint de foarte mare ajutor. Faci un cd boot cu scriptul necesar si isi reface gheorghe pc-ul in 5 min fara sa dea el clickuri prin meniuri (poate pe unde nu trebe) … eventual un wbat pentru ceva intrebari si atit …

  Pfiuuu … tocmai mi-am amintit de EFI Bios, mama ce ma enerveaza skinul ala ca de winamp. Ar trebui sa facem bisturiul mai prietenos sa se opereze omul singur ca si asa se reduc fondurile in sanatate …

  Pe aceasta cale pun si io o intrebare: exista vreun program free scriptabil pentru backup/recovery de partitii cu comenzi simple fara sa citesti o carte de 100 de pagini? daca se poate si fiabil pe deasupra 🙂

 3. marius

  eu folosesc paragon free si mi a fost de un real ajutor am reusit sa restaurez un windows terminat sia facut treaba minunat
  https://www.paragon-software.com/home/db-express/
  si nu mi sa parut chiar asa complicat un home user mediu cred ca il va gasi foarte folositor chiar esential
  decat sa instalezi windowsul la nesfarsit sa pierzi timp si date mai bun paragon free
  plus ca nu vad de ce sa piratezi acronis cand ai ceva aproape lafel de bun free

 4. Back-up / Recover Windows 8.1

  […] True Image 2011 Sursă __________________ Noul meu […]

Leave a Reply