JottiQ – Scaneaza-ti Fisierele si Procesele Active cu 18 Antivirusi diferiti

JottiQ este un utilitar excelent care poate detecta daca un fisier este infectat sau nu, folosind 18 antivirusi diferiti. Foloseste serviciul de scanare online Jotti si verifica atat fisierele alese de utilizator cat si orice proces activ scanand cu motoarele Avira, Avast, BitDefender, NOD32, Dr. Web, F-Secure, Kaspersky, Panda, etc.

Poti vedea rapid daca ce ai descarcat de pe net sau copiat de pe stick este infectat sau daca ceea ce ruleaza in sistemul tau este un virus.

Programul poate procesa pana la 3 fisiere in acelasi timp si este foarte usor de utilizat: tragi fisierul infectat peste fereastra programului. Aici pot apare unele probleme, daca fisierul este intr-adevar infectat, iar tu dai din greseala click in loc de drag and drop.

jottiq scanare 18 antivirusi


Se integreaza de asemenea si in meniul contextual. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click-dreapta pe fisierul dorit si sa-l scanati cu JottiQ.

jottiq scanare 18 antivirusi

Pentru a descarca acest utilitar accesati site-ul:
https://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/JottiQ.shtml

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “JottiQ – Scaneaza-ti Fisierele si Procesele Active cu 18 Antivirusi diferiti”

 1. basano

  Daca fisierul este infectat… il poate chiar sterge ? acest JottiQ….?impresionant am sa-l utilizez……!

 2. Silviu

  un programel foarte bun pentru testarea antivirusilor.

 3. cobra

  Pentru curiozitatea mea: după ce criteriu această aplicaţie a fost inclusă în categoria System/OS-Enhancements şi nu la Antiviruşi?
  Foloseam de multe ori ca sursă de descărcare Softpedia şi ajunsesem la un moment dat să-mi clasific aplicaţiile după acelaşi tipic, dar am ajuns la concluzia că acolo clasificarea se face de multe ori haotic.
  Scuze pentru genul acesta de intervenţie dar am vrut să profit de ocazie pentru că ai tangenţă cu Softpedia..

 4. Robert

  Intradevar,acest program este unul destul de bun.Insa exista o solutie mai la indemana si anume un site http://www.virustotal.com .Aici poti uploada fisiere de max.32MB,fisierul fiind scanat cu cca.43 de antivirusi.

Leave a Reply