50% Reducere pentru toate produsele G Data 2011

Solutiile de securitate antivirus de provenienta germana G Data 2011, imbunatatite, sunt disponibile si in varianta box. Mesajul transmis de cea de-a XI-a generatie de produse dezvoltate de cea mai veche companie din domeniu este: Simplu – Sigur – Rapid. Gratie noii tehnologii cloud si metodelor moderne de recunoastere a comportamentelor (potential nocive), generatia 2011 confera protectie mai eficient ca niciodata si aceasta fara a incetini computerul! Intreaga generatie de produse impresioneaza cu scanari turbo ale hard disk-ului si utilizare minima a resurselor. Din pozitia sa de lider tehnologic, G Data ridica stacheta, stabilind inca o data punctul de referinta in detectia virusilor, spyware-ului si in protectia anti-phishing, prin Generatia 2011.

Cu o detectie excelenta (2 motoare: BitDefender si Avast), le puteti avea cu 50% reducere printr-o promotie speciala. Detalii la final.

G Data 2011 lansatGeneratia 2011 este pregatita sa isi uimeasca utilizatorii cu noile sale caracteristici. Detectia virusilor si timpul de reactie extrem de rapide in momentul aparitiei unei noi amenintari sunt trasaturile care fac ca G Data sa ocupe un loc de cinste in materie de calitate. Metodele de detectie proactiva integrate in Generatia 2011, precum blocarea comportamentelor (nocive), ofera computerelor o protectie rapida impotriva virusilor necunoscuti, nemailasandu-le infractorilor de pe Internet nici cea mai mica sansa de reusita.

Interfata intuitiva face din operare o joaca de copii, G Data 2011 poate fi utilizat fara nicio problema atat de catre un incepator, cat si de catre o persoana cu experienta. Noua interfata permite operarea printr-un „singur click“ si ofera acces instant la cele mai importante setari, precum ultimele setari ale statutului de securitate sau setarile de securitate stabilite sau conceptul de navigare foarte rapida.

Inovatiile pe care le aduce generatia G Data 2011:

 • Noua tehnologie cloud
 • Blocare optimizata a comportamentelor nocive
 • Interfata pentru utilizatori de tip „one click“
 • Tehnologie optimizata de tip „fingerprinting“ autodidact
 • Control cont al utilizatorului de tip „prietenos“
 • Cea mai noua tehnologie DoubleScanPentru a beneficia de promotie accesati magazinul online G Data si alegeti-va produsul dorit. Introduceti apoi codul WILDERS2011 in campul “Promo Code” si apasati Apply.

Astfel, veti avea G Data Antivirus 2011 pentru doar 47 RONi (14.97$), G Data InternetSecurity 2011 la doar 63 RONi (19.97$) si G Data TotalSecurity 2011 la 79 RONi (24.97$).
Pentru un produs excelent, merita sa profitati de aceasta promotie care se va incheia pe data de 28 februarie.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “504 Reducere pentru toate produsele G Data 2011”

 1. Silviu

  salut. bine ca ne-ai informat de aceasta promotie:) as dori sa-l cumpar doar ca nu stiu cat mai costa transportul. ma poate ajuta cineva?

 2. dani

  @Silviu
  Ce transport frate???!!!
  Licenta ti-o livreaza pe mail…plus adresa de descarcare kit instalare…

 3. Silviu

  @ dani
  1. am crezut k licenta mi-o trimite pe cd.
  2. nu sunt frate cu tine!!!!
  3. asa am licenta la panda si nu mai vreau.

 4. TheSaint

  Silviu . Promotia este pe un site din afara Romaniei, probabil transportul va costa cat licenta.Daca vrei cu CD cel mai bine cumperi dupa un site autohton.

Leave a Reply