CONCURS: Castiga 10 licente Panda Internet Security 2011 si reduceri pentru toti participantii

concurs Bullguard Internet Security 10FaraVirusi.com in colaborare cu AntivirusMAG organizeaza un concurs cu premii in valoare de 1150 RON.
Se vor oferi 10 licente Gratuite pe un an pentru Panda Internet Security 2011.

De asemenea, vom oferi pentru ORICE participant (indiferent daca va castiga sau nu) discount 30% pentru orice licenta Panda Security cumparata + 10% reducere la orice alta licenta antivirus achizitionata pana la finalul lunii februarie.

Licentele vor fi achizitionate de pe site-ul www.antivirusmag.ro si este obligatoriu sa completati casuta Observatii cu textul “discount faravirusi.com“.

Pentru a va inscrie v-am pregatit un clip video si 2 intrebari pe baza lui.Intrebarile sunt:

 1. In ce an a fost infiintata compania PANDA?
 2. Cati angajati are PANDA?

Raspunsurile corecte le asteptam pe adresa faravirusicom@gmail.com pana pe data de 31 ianuarie 2011, ora 6.00 (ora Romaniei).
Daca doriti si discount-ul adaugati in momentul trimiterii e-mail-ului si adresa: contact@antivirusmag.ro in campul destinatarului.


Regulament Concurs:
1. Fiecare participant va trimite raspunsurile la ambele intrebari.
2. Raspunsurile se vor trimite pe adresa faravirusicom@gmail.com (si contact@antivirusmag.ro pentru a primi reducerea) pana in data de 31.01.2011, ora 06.00 (ora Romaniei).
3. Cei care vor utiliza mai multe adrese de e-mail (acelasi IP si distanta mai mica de 1H intre mesajele trimise) vor fi descalificati automat.
4. Vom acorda premiile prin tragere la sorti.
5. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului adjudecat.


AntivirusMag.ro este un magazin online ce comercializeaza solutii de securitate antivirus. In portofoliu AntivirusMag.ro gasiti atat solutii de securitate destinate utilizatorilor caznici cat si companiilor atat sub forma de licente fizice ( cutii ) cat si licente electronice.

Mult succes!

Fiti liberi sa promovati acest concurs pe site-urile voastre cu link spre aceasta postare.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

18 responses to “CONCURS: Castiga 10 licente Panda Internet Security 2011 si reduceri pentru toti participantii”

 1. happyday

  “Regulament Concurs:
  1. Fiecare participant va trimite o singura poza originala.”

  Sa inteleg ca trebuie sa trimit o poza cu raspunsurile? 😀

 2. Marian

  Chiar, care e treaba cu poza?

 3. CONCURS: Castiga 10 licente Panda Internet Security 2011 si reduceri pentru toti participantii · 9 fix

  […] CONCURS: Castiga 10 licente Panda Internet Security 2011 si reduceri pentru toti participantii apartine blog-ului: FaraVirusi.com […]

 4. AntivirusMAG

  Mult succes participantilor.

 5. Jo

  urmatoarea conditie pentru a participa la aceste trageri la sorti va fi de 782 de flotari si 5 minute joc de glezne. dupa asta daca totusi vor mai fi doritori sa participe la astfel de “concursuri” acestia vor fi nevoiti ca dupa flotari si jocul de glezne sa-si scrie memoriile…dar in araba daca se poate. si acum nu ne ramane decat sa uram mult succes participantilor! si sa nu uit, numai participantii cu ochi verzi vor fi luati in considerare.

 6. Gheorghe

  BRAVO JO !!! as mai adauga doua mici conditii:
  – aplicarea sa fie facuta in intervalul 03:27-04:18 GMT
  – participantii trebuie sa aiba monitor in format 16:9 (eliminatoriu)

 7. TheSaint

  Intrebarile sunt prea usoare

 8. TheSaint

  @Gheorghe tu nu hablar angleais ? Serios tu ai mai vazut concursuri unde nu faci nimic si castigi ceva ? In plus intrebarile sunt usoare si pe langa film le mai gasesti si pe goagal

 9. Tweets that mention CONCURS: Castiga 10 licente Panda Internet Security 2011 si reduceri pentru toti participantii -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Cristi, Radu. Radu said: CONCURS: Castiga 10 licente Panda Internet Security 2011 si reduceri pentru toti participantii: FaraVirusi.com i… https://bit.ly/gyqX2Z […]

 10. Câştigă 10 licenţe Panda Internet Security 2011 « Tatov Gheorghe
 11. Jo

  @Radu – multumesc de grija care mi-o porti 😉 -nu inteleg insa rostul complicarii unei biete trageri la sorti. toata lumea se zbate sa-si simplifice existenta, noi romanii nu suntem sanatosi daca n-o complicam.

 12. Liviu

  @Jo.Sa sti ca ai dreptate intr-o oarecare masura. 🙂 😀

 13. Romica

  Concurs : Ofer cate o licenta pe 1 an de zile la orice antivirus de top existent pe piata . Cum faceti ? Simplu . Mergeti la orice magazin de specialitate din orasul vostru si cereti o licenta pe 1 an de zile la ce produs vreti voi . Apoi mergeti la casa , platiti licenta la antivirusul dorit de voi si…gata . Mult succes !!!

 14. concurenta1

  Desi nu vad afisati castigatorii, eu am primit prin mail o licenta Panda. Sper ca e pe bune, fiindca nu am instalat inca. Felicitari organizatorilor, mai ales pentru promptitudine in transmiterea premiilor.

 15. Test AV-Test.org pe 23 de Suite de Securitate (Q4/2010) – Rezultate

  […] o licenta GRATUITA pentru Panda Internet Security 2011, printr-un concurs FaraVirusi.com. Detalii: https://www.faravirusi.com/2011/01/24/concurs-castiga-10-licente-panda-internet-security-2011-si-redu…Pentru detalii complete asupra fiecarui produs si rezultatele defalcate pe fiecare categorie si […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.