Kaspersky PURE, votat produsul anului 2011

Kaspersky PURE – suita de securitate integrata, care ofera protectie completa utilizatorilor individuali si retelelor de mici dimensiuni – a fost votata „Produsul anului 2011” de catre cititorii publicatiei CHIP România, la categoria „Securitate”. Cu un procent de 38,9% din totalul voturilor, Kaspersky PURE s-a aflat la o distanta considerabila de suitele BitDefender Total Security 2011 si ESET Smart Security 4, care au obtinut 20,2%, respectiv 14% din voturi.

„Este pentru al treilea an consecutiv in care o suita Kaspersky Lab este votata de cititorii revistei CHIP ca fiind cel mai bun produs al anului”, a spus Costin Raiu, Director al Global Research and Analysis Team Kaspersky Lab, in timpul ceremoniei de decernare a premiilor.


„Pana acum, Kaspersky Internet Security a fost solutia care s-a impus, insa anul acesta atentia s-a indreptat catre noul Kaspersky PURE, un adevarat aliat in lupta impotriva poluarii digitale. Cu siguranta, intreaga echipa Kaspersky Lab este recunoscatoare pentru aceasta distinctie si va continua sa-si concentreze eforturile ca tehnologiile folosite in componenta produselor noastre sa stabileasca standardul in industrie”, a incheiat Raiu.

Ceremonia „CHIP – Produsul Anului” a ajuns la editia a XI-a si a premiat, pe baza voturilor din partea cititorilor, cele mai bune produse IT hardware si software, impartite in 12 categorii: Laptop-uri, Monitoare, Netbook-uri, Telefoane, Securitate, Gadget-uri, Software, Networking, Placi video, Camere foto, Televizoare, Placi de baza.

Pentru mai multe detalii referitoare la Kaspersky PURE accesati:
https://www.kaspersky.ro/kaspersky-pure#tab6

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Kaspersky PURE, votat produsul anului 2011”

  1. ppscslv

    adevarul este ca isi merita numele de “Produsul anului 2011”. pe foarte putini i-am auzit sa aiba probleme cu produsele Kaspersky Lab.

Leave a Reply