Auslogics Boost Speed 5 SE – licenta GRATUITA

MajorGeeks ofera gratuit un program excelent marca Auslogics. Este considerat o alternativa eficienta la TuneUp utilities si costa in mod normal 20$.

Auslogics BoostSpeed 5 este un program de tip all-in-one pentru imbunatatirea vitezei si performantei, care poate optimiza sistemul in mai multe aspecte.

Este util atat in sporirea performantelor Pc-ului, cat si pentru imbunatatirea conexiunii internet.

Sectiunea Boost Windows promite sa faca aproape orice de la cresterea vitezei shutdown si startup, pana la optimizarea memoriei si setarilor sistemului. In mod similar, exista sectiuni pentru sporirea vitezei pentru Microsoft Office, browser, retea si altele.

auslogics boostspeed

Caracteristici ale Auslogics BoostSpeed
1-Click Maintenance – Identifica problemele PC-ului si le remediaza cu doar cateva click-uri
Curatarea sistemului de fisierele inutile, aplicatii nedorite, fisiere in dublu exemplar
Remediaza si defragmenteaza Windows registry
Defragmentarea hard disk-ului cu motorul celebru Auslogics Disk Defrag (pe care-l folosesc si eu si va pot spune ca este poate cel mai eficient program de acest tip)

auslogics boostspeedOptimizarea conexiunii Internet
Controlarea resurselor de sistem si a utilizarii lor
Protejarea intimitatii – stergerea istoriei navigarii, lista aplicatiilor recent utilizate si alte urme lasate in timpul utilizarii obisnuite a computer-ului. De asemenea exista optiunea de a sterge permanent un fisier si de a curata spatiul liber.

auslogics boostspeed

Cunoaste-ti PC-ul mai bine – BoostSpeed iti va oferi informatii detaliate despre sistemul tau: hardware, software, drivere, etc.

Pentru a-l obtine GRATUIT vizitati pagina MajorGeeks Store :
https://store.majorgeeks.com/p13357-auslogics_boostspeed_5_se

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Auslogics Boost Speed 5 SE – licenta GRATUITA”

 1. Tweets that mention Auslogics Boost Speed 5 SE – licenta GRATUITA: Auslogics BoostSpeed 5 este un program de tip all-in-one pentru i... -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Dragos Dogaru, Radu. Radu said: Auslogics Boost Speed 5 SE – licenta GRATUITA: Auslogics BoostSpeed 5 este un program de tip all-in-one pentru i… https://bit.ly/eeUEhS […]

 2. Costin

  @Radu
  Ai spus la un moment dat ca il folosesti si ca este cel mai eficient, dar te intreb, si poate din experienta ta imi poti da un raspuns, “Este comparabil cu Advanced System Care Professional ?
  Il folosesc de ceva vreme si nu ma indur sa-l schimb cu alceva pentru ca nu sunt sigur de ce poate face altul.
  Multumesc! + aprecieri pt. site :-bd.

Leave a Reply