PROMOTIE: Routere D-Link cu licenta Panda Internet Security 2011 gratuita

D-Link, furnizor de solutii complete de networking pentru utilizatori individuali si companii, anunta ca, incepand de astazi, la cumpararea unui router D-Link se ofera o licenta Panda Internet Security 2011 gratuita, pentru 1 calculator.

Astfel, la achizitionarea unui router DIR-615, beneficiati de licenta Panda Internet Security gratuita pentru navigare sigura pe Internet vreme de 12 luni, iar la pentru un router DIR-600, se ofera licenta gratuita pentru 6 luni. Produsele pot fi achizitionate de la distribuitorii autorizati D-Link in Romania: Asesoft Distribution, ElkoTech Romania, Lasting Systems si Scop Computers.


Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link Romania, precizeaza ca “Retelele prezentului sunt mai mult ca niciodata expuse riscurilor cibernetice. Actualul parteneriat reprezinta o expresie naturala a preocuparii fata de siguranta datelor clientilor nostri. Aceasta noua promotie se va desfasura pe durata intregului an 2011. Dorim sa oferim astfel in Romania solutii de conectivitate performante, de ultima generatie, la preturi avantajoase, cu ceva in plus – licenta Panda Internet Security, pentru securizarea totala a accesului la Internet. Continuam in acest fel succesul inregistrat de campania din 2010, iar routerele D-Link pentru acasa aflate acum in promotie se afla printre cele mai bine vandute din Romania”.

La randul sau, Oliviu Talianu, Business Development Manager in cadrul Panda Security, declara ca „Panda Internet Security este solutia optima pentru comunicare si navigare sigure pe internet, incluzand un robust motor antivirus, antispam, firewall, control parental, management al altor calculatoare etc., respectiv tot ce este nevoie pentru protectia eficienta a retelei de acasa. Faptul ca D-Link, un producator cu exigente clare in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea, a ales Panda Security ca partener pentru anul 2011, reprezinta o recunoastere a eforturilor noastre de a oferi pietei romanesti produse competitive, cu valoare adaugata pentru parteneri si beneficiari. “

Securizeaza-ti conexiunea la Internet! Informatii complete despre aceasta promotie sunt disponibile la adresa www.dlinkforum.ro/panda.


d-link dir 615Routerul D-Link DIR-615 Wireless N pentru acasa reprezinta solutia best-buy pentru conectivitate in cel mai nou standard Wireless N cu viteza de pana la 300 Mbps, compatibilitatea cu standardele vechi B si G fiind garantata.

Routerul este dotat cu 4 porturi interne LAN, un port extern pentru Internet si 2 antene wireless N. Securizarea wireless prin WPA / WPA2 cu criptarea AES, cat si firewall-ul integrat, fac din acest router un echipament sigur pentru utilizatorul de acasa. Instalarea se face usor folosind aplicatia grafica Click N Connect, iar functia WPS va poate conecta calculatorul sau adaptorul wireless la router in cel mai sigur mod doar prin apasarea unui buton sau introducerea unui cod PIN. Performante excelente, acoperire foarte buna – pe scurt, DIR-615 este ideal pentru reteaua wireless din locuinta dvs!

d-link dir 600DIR-600 este un router D-Link Wireless N 150 model entry-level de ultima generatie, capabil de o viteza pe wireless de pana la 150 Mbps si care face fata cu brio cerintelor actuale de securitate si fiabilitate. Conexiunea wireless este compatibila cu standardele B, G si N, iar cele 4 porturi de LAN 10/100 Mbps completeaza partea de conectivitate. Securizarea este la cele mai inalte niveluri prin firewall-ul integrat cat si prin prezenta celor mai noi standarde WPA si WPA2 cu criptare AES.

Panda Internet Security 2011 ofera protectie maxima impotriva tuturor amenintarilor informatice pentru un calculator. Reprezinta o suita de securitate care iti permite sa folosesti internetul pentru orice, ca internet banking, shopping online etc, in mod securizat si fara intreruperi.

Te protejeaza impotriva tuturor amenintarilor din internet: virusi, hackeri, fraude online, furt de identitate si altele, cunoscute sau nu. De asemenea, iti asigura casuta postala fara spam si iti permite sa navighezi securizat pe internet, cu ajutorul noului Panda Safe Browser. Cu modulul de Control Parental, copiii sunt protejati la navigarea pe internet.

panda internet security 2011 gratuit

Mai multa securitate, mai multa protectie
Collective Intelligence este o retea de informatii bazata pe comunitatea utilizatorilor, in care toata lumea contribuie. Asigura protectia si detectia in timp real.

Mai rapid si mai simplu
Pe langa usurinta in utilizare, produsul foloseste sistemul bazat pe resursele din internet, Collective Intelligence, cu un impact minim asupra PC-ului tau.

Mai complet ca oricand
Mai mult decat un simplu Antivirus: Include functionalitati noi si imbunatatiri.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply