Participa la CeBIT 2011 si primesti o licenta Gratuita AVIRA

cebit 2011 aviraCeBIT (Centrum der Buro- und Informationstechnik) este cel mai mare targ expozitional de calculatoare din lume, organizat de Deutsche Messe AG.

Este gazduit in fiecare primavara in Hanovra, Germania fiind un barometru al calitatii in tehnologia informatiei prezentand cele mai noi inovatii in domeniu. Zilnic alaturi de standurile pentru vizitare vor fi organizate conferinte pe aceleasi teme sustinute de experti in domeniu.

Grupurile tinta sunt utilizatorii industriali, din sectorul de retail, banci, sectorul de servicii, agentii guvernamentale, stiinta sau orice persoana pasionata de stiinta. Cu o suprafata expozitionala de 450.000 m2 si cu peste 480.000 de vizitatori, este cea mai mare manifestare de acest gen.


Ca si in alti ani, AVIRA va fi de asemenea prezenta acolo si va face o surpriza: toti cei care ii viziteaza stand-ul vor primi o licenta GRATUITA timp de un an de zile pentru Avira Premium Security Suite.

Asa ca, daca aveti drum prin Germania in perioada 1-5 martie 2011, nu ratati acest targ expozitional, pentru a va pune la curent cu cele mai noi tendinte in tehnologie.

Pentru alte detalii si rezervari accesati site-ul: https://www.avira.com/en/promotion-cebit

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “Participa la CeBIT 2011 si primesti o licenta Gratuita AVIRA”

 1. Moroi

  “primesti o licenta Gratuita AVIRA”

  Din formularea de mai sus inteleg ca mi se da o licenta gratuita. Pentru licenta gratuita nu am nevoie sa merg la nici o expozitie. Cred ca mai nimerit era “primesti gratis o licenta Avira” . Se schimba total sensul frazei. Asta doar asa sa ma cac pe mine aiurea. In rest o idee foarte buna. Pacat ca in buletinul meu e un steag de Romania.

 2. dinamita

  Credeam ca Pruteanu a murit… dar deh, spiritul lui a ramas sub forma digitala.

 3. Alin

  Plateste Faravirusi cheltuielile dus-intors + diurna ?

  1. Gigi

   Mai ieftin ar fi sa-ti cumpere o licenta Avira 😀

 4. altnume

  traducerea ii incompleta, atit[nu poti primi gratis, ce deja e gratis. (¿sau poti)].pi de alte parte: Every participant gets a free 1 Year Internet Security Suite license [and is entered in our freedom lottery(+una tona de azbest, pleonasme pentru toti ..etcetera)].

 5. ray

  Alin da vezi germania merita

 6. nelu B

  Nu cred eu sa dea la toti licente free.Anul trecut au dat o umbrela frumusica cu simbolul cunoscut si un cod prin care puteai cumpara Avira cu 30% reducere.Am sa fiu acolo in una din zile

Leave a Reply