Produsele BitDefender 2011 – Protectie 2 ani la pret de 1 an

BitDefender a lansat de curand o promotie pentru toate produsele din gama 2011.

Cumparand acum orice licenta BitDefender Antivirus Pro, Bitdefender Internet Security sau BitDefender Total Security cu valabilitate 1 an vei primi gratuit inca 1 an perioada de valabilitate.

Promotia este valabila pana la sfarsitul lunii Februarie.

bitdefender 2011 gratuit 3 luni


Noua generatie BitDefender are o interfata inovatoare care permite utilizatorilor sa isi personalizeze configuratia in functie de nevoile si nivelul lor de cunostinte in utilizarea calculatorului. In plus, caracteristicile introduse in produsele BitDefender 2011 pentru optimizarea performantei ajuta utilizatorii sa isi securizeze calculatorul, fara incetinirea altor aplicatii si procese.

Produsele BitDefender 2011 sunt usor de utilizat si ofera clientilor informatii utile pentru a raspunde nevoilor acestora privind securitatea online, incluzand tutoriale despre instalare, o biblioteca cu videoclipuri explicative despre caracteristicile si configurarea produsului, precum si suport tehnic gratuit 24/7.

“Securitatea informatica nu se refera doar la indepartarea amenintarilor informatice, ci reprezinta o serie de alegeri bine administrate ce pun in balanta nevoile utilizatorilor si realitatile universului digital. In contextul actual, raspandirea internetului a condus la utilizarea calculatorului in domenii precum jocurile online, e-learningul, grupurile de lucru, lansand astfel o noua era in securitatea personala”, a declarat Vincent Hwang, BitDefender Global Director, Product Delivery. „Generatia BitDefender 2011 este raspunsul la aceasta schimbare importanta in peisajul securitatii si asigura protectie superioara impotriva atacurilor online, oferind in acelasi timp imbunatatiri majore in performanta sistemului si posibilitatea personalizarii setarilor astfel incat sa corespunda cerintelor si stilului personal al clientilor”.


Alte imbunatatiri in generatia de produse BitDefender 2011:

Protectie

 • Detectie imbunatatita– Fiecare produs BitDefender utilizeaza tehnologii proactive si detectie pe mai multe niveluri pentru a prinde si elimina ultimele amenintari informatice inainte de a infecta sistemul.
 • QuickScan– Includerea tehnologiei QuickScan inseamna detectie mai buna si timpi de raspuns superiori pentru cele mai riscante si frecvente activitati pe calculator.
 • Search Advisor– Gama 2011 avertizeaza asupra paginilor web, afisate in lista de rezultate ale motoarelor de cautare, care pot raspandi programe spyware sau continutmalitios, link-urile fiind verificate in timp real in serverul online BitDefender.

Viteza

 • Smart Scan– Scanarea optimizata omite fisierele sigure oferind o viteza superioara, dar si un consum redus de resurse. Totodata, previne incetinirea calculatorului prin ajustarea setarilor produsului in functie de resursele disponibile ale sistemului.
 • Modul de Joc si Laptop– Aceste moduri de functionare ofera o experienta sigura si fara intreruperi in timpul rularii, prelungesc durata de viata a bateriei, reduc incarcarea sistemului si intreruperile prin diferite mesaje din produs in timpul activitatilor favorite.

Personalizare

 • Design adaptabil– Noua interfata face ca procesul de instalare sa fie foarte simplu si permite utilizatorilor sa aleaga intre modurile de vizualizare Novice, Intermediar sau Expert, in functie de propriul nivel de cunostinte.
 • Legaturi rapide– Toate produsele BitDefender 2011 permit utilizatorilor cu cerinte specifice, precum parintii sau pasionatii de jocuri sa isi creeze in interfata comenzi rapide catre functiile cele mai frecvent utilizate.
 • Sfaturi utile– Produsele BitDefender includ o serie de sugestii si alerte relevante pentru utilizatori, in functie de activitatea acestora.

Pentru a beneficia de promotie acesati site-ul de mai jos sau orice alt site partenere BitDefender:
https://www.antivirusmag.ro/10-home-small-office-bitdefender

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Produsele BitDefender 2011 – Protectie 2 ani la pret de 1 an”

 1. Florin

  Ca sa cumpar/instalez acest umil soft, trebuie sa mi-l dati pe 3 ani la pret de 1 an, pentru 3 pc-uri.
  In plus de asta, vreo 500 de euro in cont pentru a-mi calma nervii produsi de pe urma functionarii lui precare, cu diferite stimulente ca alcoo/tigari/calmante, etc.

 2. Fryn

  Are cineva o licenta BIS sau BTS si nu are ce face cu ea, va rog dati-mi-o mie. Eu sunt incintat de acest soft.
  Cu multumiri anticipate:
  prisecaru_florin@hotmail.com

 3. Claudiu

  Folosesc Bitdifender din 2009 si nu au fost probleme pana la versiunea 2011 !! Am instalat BIS 2011 de trei ori pe un sistem proaspat instalat si de fiecare data sistemul a fost pus la pamant de BIS 2011 .
  Aceea scanare rapida la inceputul instalari dureaza 45-50 de minute , actualizarea tot la instalare 30 de minute dureaza , in acest timp pc-ul este pur si simplu paralizat !!!
  Cand fac o scanare contextuala la un executabil de 20 kb dureaza 10 minute sau mai multe minute si bineteles pc-ul ramane paralizat !! Iar interfata grafica nu este prea stabila .
  Din punctul de vedere al detectiei , dar mai ales firewall-ului este foarte bun ! Cum am mai spus din 2009 cumpar licenta BIS anual , fiindca este un antivirus foarte bun ( parerea mea ) , dar versiunea 2011 are un impact dur asupra resurselor pc-ului . Voi reveni la BIS 2011 la vara cand sper sa rezolve aceste probleme .
  Configuratia pc-ului meu : CPU 2.00 GHz ; 2.00 GB RAM ; placa video ATI RADEON HD 3450 512 MB DDR 2 ; HDD 200 GB .

  1. Fryn

   Salut Claudiu. Sunt atit de mirat cum la unii, inclusiv tie va merge greu bitdefender. Acea scanare la inceput dureaza 1 minut, maxim 2. La fel si actualizarea. Niciodata, dar niciodata nu mi-a paralizat sistemul. Am testat asa: KIS 2011,Gdata 2011, NIS 2011, NOD,4.2, Fsecure 2011, Avira 10. Dpdv al resurselor consumate primul loc este ocupat de KIS, apoi Gdata, iar pe ultimul loc este NOD, dar inaintea lui l-as pune pe Bitdefender. As vrea sa spun ca mai degraba am simtit NIS -ul.
   Ma uit la configuratia ta si cam acelasi lucru am si eu, cu diferenta ca eu am 4GRam si folosesc Win 7 x64.
   In task manager uite am asa:
   Bitdefender Agent: 900k
   Bitdefender update Uploader: 3,496k
   Bitdefender security service: 9,3404k
   Sper sa nu fi sarit vreun proces
   PSŞ nu mi s+a inegrit nicodata “bulina rosie” iconita din tray, nu s-a blocat niciodata, sunt extrem de incintat
   Daca are cineva vreo licenta si nu are ce face cu ea, il rog sa mi-o dea mie
   Cu multumiri anticipate:
   prisecaru_florin@hotmail.com

 4. Claudiu

  Salut !

  @Fryn Da este foarte adevarat , BIS 2011 nu se manifesta la toti la fel , ma refer la impactul BIS 2011 asupra resurselor ! Am multi colegi la servici care folosesc BIS si exact asa este : pe sitemul unora este ok sau foarte ok iar a altora este un dezastru , exact cum este la mine .
  Presupun ca sunt bug-uri multe in programul BIS . Cred ca ar tebui , ca cei de la BItdefender sa faca multe teste pentru a intelege , de ce la unii este bine, iar la alti nu, cu acest BIS 2011 !!
  Culmea pe variantele 2009 si 2010 nu am avut nici o problema !! Doar ca BIS toca cpu-ul din cand in cand cu acel vsserv.exe , care dupa cate stiu apartine lui Bitdifender .
  Iar ca adaos la lista configuratiei pc-ului meu , mai adaug ca merg pe Windows XP SP3 . Dar asta nu conteaza , Bitdifender-ul tot apocaliptic ramane cu resursele pc-ului meu !
  Am avut instalat KIS 2010 cu licenta si s-a comportat bine cu pc-ul , plus ca l-am testat si KIS 2011 care ataca resursele pc-ului doar din cand in cand , in rest ok .
  Pana la reparare bug-urilor din Bitdefender incerc G Data Internet Security . Asta pentru ca nu vreau sa renunt la Bitdifender , care in afara de cele mentionate mai sus , este un antivirus foarte bun .

  Bafta

 5. Alexandru

  Salut Claudiu,
  Încearcă niște setări mai puțin agresive, și dacă nu se schimbă nimic roagă-l pe Radu să îți dea adresa mea de mail pentru a te ghida eu pas cu pas. Înclin să cred că există un conflict cu alt produs software.

Leave a Reply