CONCURS: Castiga 3 licente Panda Antivirus Pro 2011

concurs Panda antivirus proFaraVirusi.com in colaborare cu Panda Romania organizeaza al treilea concurs si vom oferi 3 licente Gratuite pe un an pentru Panda Antivirus Pro 2011. Vom avea concursuri saptamanale, iar detaliile le aveti aici.

Pentru a va inscrie aveti de facut doua lucruri simple:

1. Accesati pagina Facebook a blogului FaraVirusi.com si apasati butonul “Like” (sau “Imi place”).
2. Postati un raspuns la intrebarea ridicata in acest topic: https://www.facebook.com/topic.php?uid=116907291670058&topic=288


Provocarea noastra din acel topic este:

Daca ai putea achizitiona cel mai bun Antivirus de pe piata si tu ai stabili pretul, cat ai fi dispus sa cheltuiesti pe un asemenea program? Care ar fi suma maxima?

Asteptam raspunsurile voastre pana pe 14.02.2011, ora 15.00 (ora Romaniei).
Vom acorda premiile prin tragere la sorti si nu se va oferi contravaloarea in bani a premiului adjudecat.

Succes tuturor!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “CONCURS: Castiga 3 licente Panda Antivirus Pro 2011”

 1. Jo

  Na ca se adevereste incet incet ce spuneam cu ceva timp in urma: “urmatoarea conditie pentru a participa la aceste trageri la sorti va fi de 782 de flotari si 5 minute joc de glezne. dupa asta daca totusi vor mai fi doritori sa participe la astfel de “concursuri” acestia vor fi nevoiti ca dupa flotari si jocul de glezne sa-si scrie memoriile…dar in araba daca se poate. si acum nu ne ramane decat sa uram mult succes participantilor! si sa nu uit, numai participantii cu ochi verzi vor fi luati in considerare.” eu n-am si nu-mi fac cont pe fatzabuci.com, deci na-m “ochii verzi”

 2. Jo

  @Radu : Intentia mea nu este de a face polemici pe acest forum. Apreciez munca ta aici si se vede ca intentiile tale sunt cel putin bune. E adevarat ca am exagerat intentionat cerintele, pentru a sublinia pretentiile cam mari pentru aceste trageri la sorti. Daca cineva nu a observat ca tonul a fost unul de gluma si l-am deranjat cu asta, imi cer scuze. Cat priveste acest “na-m” se vede de la o posta ca e din tastatura nu din limba 😉

 3. dinamita

  Mai bine compuneam poiezii cu panda decat sa particip la tragerea la șorț.
  Detest castigurile fara merite… dar deh, o politica castigatoare pe care a pariat Libertatea, Can-Can si Cliuck.

  Dom` Pruteanu… pardon Radu, cate greseste de gramatic este in ce zisai aicilisa pe forum aicilisa, unde e frumos, da` nu prea.

Leave a Reply