Castiga un iPad de la COMODO

iPad este o marca de calculator portabil de mici dimensiuni (circa 24,3 pe 19 cm, grosime 1,4 cm, greutate 680 grame la modelul “Wi-Fi”), de tip constructiv “tablet”, produs si pus in vanzare de catre compania americana Apple incepand din aprilie 2010. Ca paleta de posibilitati si functiuni se situeaza intre PDA si netbook. Foloseste acelasi sistem de operare ca si intelifonul (smartphone) iPhone tot de la Apple, si anume iPhone OS. Sunt disponibile 2 modele de baza (numite “Wi-Fi” si “3G”), fiecare putand dispune de 16, 32 sau 64 GB de memorie de lucru inglobata.

Dar probabil stiti cu mult mai multe despre acest dispozitiv si chiar va doriti unul.

De aceea, Comodo va da posibilitatea sa-l obtineti GRATUIT intr-un mod facil.
Urmariti clipul de mai jos si apoi scrieti ce intelegeti prin tehnologia Default Deny Protection, implementata in produsul de securitate prin functia Automatic Sandboxing.
Postati comentariul pe pagina Facebook a Comodo la adresa:
http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150312105465562
Alte detalii:
http://www.facebook.com/ComodoHome?v=app_6009294086

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Castiga un iPad de la COMODO”

 1. aeroasu

  Radu te rog imi poti trimite si mie codul HTML de la CHAT? Ma intereseaza mai mult chestia cu inchisul si deschisul Chatului (sa nu se afiseze intreg ) Trimite te rog prin email Multumesc anticipat

 2. Cirjan Vasile

  Default Deny Protection=Tot ce nu este autorizat in mod expres este inetrzis!!!
  Comodo Internet Security refuză accesul la toate software-le care nu sunt pe lista albă a Comodo- lui. Comodo include mai mult de 2 milioane fişierele care sunt cunoscute a fi în siguranţă pentru computere.

  Dacă Comodo Internet Security nu recunoaşte fişierul, previne instrucţiunile de pe dosar de la running. Acest lucru dă o şansă de utilizator de computer pentru a revizui dosarul şi să fie sigur că este în siguranţă înainte de a putea dăuna computerului. Utilizatorii (care nu sunt sigure că le pot recunoaşte software rău intenţionat) pot utiliza caracteristica celui mai noi Comodo numit ThreatCast rapoarte ThreatCast înapoi. Utilizatorului modul în care alţi utilizatori Comodo au ales să reacţioneze la dosar, inclusiv informaţii privind numărul de utilizatori care permite software-ul să se instaleze .)

  Sistemele de pe un default-permit orice software de baza, să se instaleze, atâta timp cât software-ul nu este pe lista neagra.

  Comodo Internet Security cuprinde proprietate a firewall-ului şi Comodo antivirus software.Proprietarii de PC-ul pot descărca un pachet separat sau pentru protecţie completă.

 3. Stamorello

  Pe data de 31 martie se încheie concursul celor de la Comodo.

Leave a Reply