PassPlex – genereaza parole complexe, imposibil de spart

V-am avertizat in mai multe articole de-a lungul timpului asupra parolelor pe care le folositi. Unul din articolele recente poate fi accesat aici.

Foarte multi utilizatori inca au parole extrem de simple si usor de ghicit si tocmai de aceea vreau sa va prezint un website care poate genera parole complexe si greu de spart.
Se numeste PassPlex si este extrem de usor de utilizat. Puteti selecta lungimea parolei (recomand peste 10 caractere), complexitatea acesteia si daca va contine numere si caractere speciale.

passplex


Puteti genera cate parole doriti si este bineinteles recomandat sa o retineti sau notati intr-un loc sigur pentru a nu o uita.

Site-ul poate fi accesat la adresa:
https://www.passplex.com/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “PassPlex – genereaza parole complexe, imposibil de spart”

 1. Stefan

  Folosit in paralel cu LastPass manager, e ideal.

 2. calin

  si lastpass e la fel poate genera parole imposibil de spart deci care aveti lastpass nu mai are rost sa aveti passplex + lastpass merge ca extensie pe mozzila chrom si opera nu tre accesat nici un site pt generare parole + ca retine parola daca doriti si parolele retinute sunt criptate imposibil de vazut chiar de ar sparge cnv servaru de la lastpass. tot ce trebuie la lastpass sa va creeati un cont . Eu folosesc de 2 ani aproape lastpass si sunt ff multumit de el

 3. Nick

  Eu folosesc de vreun an şi ceva un softuleţ specializat.
  Link :
  https://sourceforge.net/projects/pwgen-win/

Leave a Reply