Securizează-ţi linkurile cu McAfee!

McAfee companie de securitate înfiinţată în 1987 (şi cumpărată de Intel anul trecut dar sunt sigur că ştiţi deja) vine cu un serviciu online interesant, aflat ce-i drept (încă) în fază beta.
https://mcaf.ee/#
Ce poţi face aici? Îţi poţi scurta (şi restaura ulterior) linkurile kilometrice pe care intenţionezi să le postezi pe Twitter şi (sau)  Facebook. Sau pe oriunde doreşti! Important găsesc faptul că aceste linkuri sunt verificate pentru a nu duce  pe site-uri dubioase sau poate chiar virusate fără avertismentele de rigoare.
Poate fi instalat şi ca add-on pentru Firefox şi Chrome (deocamdată).

Link Firefox:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/mcafee-secure-url-shortener/

Link Chrome:
https://chrome.google.com/extensions/detail/oeeooidobkidplknadgdjgbgoelinbko

4 responses to “Securizează-ţi linkurile cu McAfee!”

 1. Arabella

  Util util util!
  Like Like Like!

 2. Nick

  Merci! Eşti tu prea amabilă, ca de obicei,presupun … !

 3. Tweets that mention Securizează-ţi linkurile cu McAfee!: McAfee companie de securitate înfiinţată în 1987 (şi cumpărată de Intel anu... -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by theonlinesmoker, Radu. Radu said: Securizează-ţi linkurile cu McAfee!: McAfee companie de securitate înfiinţată în 1987 (şi cumpărată de Intel anu… https://bit.ly/eh0Z3H […]

 4. Marius

  Şi BitDefender oferă un astfel de serviciu (aflat tot in fază beta). Îl puteţi folosi accesând adresa https://saf.li/ Nu ştiu dacă există add-on-uri pentru acest serviciu, dar puteţi folosi bookmarklet-ul disponibil pentru Firefox şi Internet Explorer. Oferă şi un SDK.

Leave a Reply