Norton Antivirus 2011 – 90 de zile licenta GRATUITA

Symantec a lansat generatia 2011 pentru produsele sale de securitate Norton: Norton Antivirus 2011 si Norton Internet Security 2011. Pentru primul din ele puteti avea licenta GRATUITA pentru 90 de zile (3 luni).

norton 2011 download

Iata ce aduc nou aceste produse (lista va fi completata pe masura ce apar informatiile pe site-ul oficial):

Interfata grafica noua
Performance Monitoring

Performance Monitoring este o componenta noua. Ofera alerte cu informatii bazate pe performantele aplicatiilor. Daca o aplicatie consuma prea multe resurse: CPU, RAM, scrie multe date pe hard-disk, sau acceseaza prea multe programe Norton va alerta asupra acestor lucruri.


Download Intelligence 2.0

Download Intelligence a fost introdus pentru Internet Explorer si Mozilla Firefox in produsele Norton 2010. In acest an s-a adaugat suport pentru multe alte aplicatii (sau portaluri) folosite pentru descarcari (downloading)

Reputation Scan

Reputation Scan este o caracteristica noua pentru Holmes. Aceasta extinde facilitatile oferite de File Insight si Norton Insight din produsele NIS/NAV 2010. Reputation Scan permite utilizatorului sa adune informatii asupra reputatiei unui fisier din orice director specificat de acesta.

Norton Bootable Recovery Tool Wizard

Aceasta optiune noua va crea un utilitar bootabil actualizat cu care veti putea scana computer-ul din afara sistemului de operare Windows. Acest utilitar poate fi folosit pentru a crea un disc bootabil pe un CD, DVD sau chiar USB.

Pentru a descarca si testa Norton Antivirus 2011 GRATUIT timp de 90 de zile accesati link-ul urmator:
https://buy-static.norton.com/prod/html/partner/msft_EN.html
Apasati “Try FREE for 90 days” in dreptul Norton Antivirus 2011.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “Norton Antivirus 2011 – 90 de zile licenta GRATUITA”

 1. florYYn

  SuPeR TaRe pRoDUsUL ;);););););););):):):)

 2. virus2009

  bun softul, nu ar da si ei macar o data in an licenta moca pentru 365 zile,cum fac alti producatori,

 3. Claudiu

  Las’ ca e bine si asa ,eu de un an si ceva ma duc cu Norton tot din promotie in promotie,multumesc pe aceasta cale faravirusi.com si lui Radu .Numai bine !

 4. laur

  anul trecut a fost o promotie de licente gratuite la reprezentanta franceza a celor de Symantec au oferta de licente pe 365 de zile si pe 396 de zile

 5. marius

  Este intr-adevar un soft exceptional,dupa parerea mea cu mult peste Kaspersky.Consuma putine resurse,aproape ca nu-l simti in sistem,isi face traba silent.

  1. virus2009

   pe partea de consum de resurse intre cele 2 softuri cam asa e ,dar ca protectie nu e nici o diferenta intre ele,amindoua isi fac treaba foarte bine,dupa parerea mea merita banuti pe care ii cer pe soft

 6. Tweets that mention Norton Antivirus 2011 – 90 de zile licenta GRATUITA: Norton Antivirus 2011 este un produs excelent de protectie ... -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by theonlinesmoker, Radu. Radu said: Norton Antivirus 2011 – 90 de zile licenta GRATUITA: Norton Antivirus 2011 este un produs excelent de protectie … https://bit.ly/fmw4br […]

 7. edy

  aveti aici si pt NIS2011 90 zile…..https://buy-static.norton.com/prod/html/partner/ING.html

 8. Marius

  Acum si Norton 360 V5 pentru 90 de zile!!!

 9. wqc

  virus2009 sa sti ca asa e consuma si mai putin ca nod 32 e fb

Leave a Reply