Conferinta RoCyberCon #2 @20 februarie – XSS este mai mult decat o simpla amenintare

Partenerul nostru WorldIT.info organizeaza a doua conferinta online dedicata IT-istilor din Romania. Dupa succesul primei conferinte au anuntat organizarea celei de-a doua, sub aceeasi denumire – RoCyberCon #2. FaraVirusi.com sustine si recomanda acest eveniment.

ro cybercon
Conferinta va fi sustinuta de catre Andrei Avadanei si alti specialisti din industrie, oameni care au un background activ in domeniul Cyber Security duminica, 20 februarie, incepand cu ora 19:00.

“Prin tema conferintei, “XSS este mai mult decat o simpla amenintare”, vom intra in forta pentru prima data in cadrul conferintelor in domeniul securitatatii informatice si vom incerca sa demonstram cum o simpla vulnerabilitate poate avea consecinte devastatoare asupra stabilitatii si datelor confidentiale ale unei comunitati online.
Evenimentul va fi marcat de surprize. Am actualizat pagina principala a site-ului unde se desfasoara evenimentele, am deschis grupul de Facebook pentru a putea pastra un contact mai bun cu voi si am stabilit hashtag-ul sub care ne veti gasi pe Twitter – #RoCyberCon. Speram sa folositi aceste resurse pentru a duce zvonul mai departe. De asemenea, surprizele vor continua si in cadrul evenimentului. Cei care doresc sa se bucure de noile optiuni si surprize vor trebui sa fie online in timpul conferintei prin intermediul clientului nostru web dedicat.”, a declarat Andrei Avadanei.

Accesul se va face gratuit si oricine va putea contribui cu opinii si experiente profesionale. Daca ati pierdut primul eveniment, va recomand sa aruncati o privire peste arhiva discutiilor.

Cum voi putea participa la conferinta RoCyberCon?
E o procedura simpla. Duminica la ora 19:00 veti intra pe clientul dedicat evenimentului, unde veti completa formularul cu numele dumneavoastra. Conectandu-va veti intra direct in inima evenimentului, unde speram sa va simtiti cat mai bine in preajma a zeci de oameni dornici sa invete si sa fie invatati.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Conferinta RoCyberCon #2 @20 februarie – XSS este mai mult decat o simpla amenintare”

  1. Catalin Pop

    Prima intalnire a fost super acum sper ca si asta sa fie pe masura

Leave a Reply