AVG LiveKive – Salveaza-ti fisierele “in the cloud”. Noul mod de backup, mai sigur

Backup-ul fisierelor pe hard, stick-uri, DVD-uri, etc poate fi problematica atunci cand unul din aceste dispozitive nu mai functioneaza.
De aceea salvarea lor pe un server este o optiune de dorit. Atunci cand aceasta se combina cu tehnologia cloud este cu atat mai bine.

AVG anunta ca va lansa AVG LiveKive saptamana viitoare, o solutie de stocare de date pe baza sistemului cloud, ce ofera clientilor sai o metoda noua de a-si proteja datele personale.

Ce este LiveKive?

AVG LiveKive ofera stocare simpla, sigura si de incredere facand procesul arhivarii si recuperarii datelor la fel de intuitiv si sigur ca atunci cand iti depui banii intr-o banca.

De ce ar dori utilizatorii asa ceva?

 • Utilizatorii primesc 5 GB de spatiu de stocare gratuit
 • Acces rapid la continut de pe toate dispozitivele sincronizate
 • Este rapid si usor de utilizat
 • Mod eficient de backup si protectie al datelorCe spune AVG despre acest produs?

“Cu AVG LiveKive, AVG duce pasiunea si experienta in domeniul securitatii gratuite pe piata de stocare “in the cloud””, spune J.R. Smith, chief executive officer al AVG Technologies. “Stocand informatia pe serverele noastre sigure, utilizatorii reduc tentatia hotilor si hackerilor de a accesa fisierele stocate pe un PC personal sau telefon mobil.”

via AVG Blog

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “AVG LiveKive – Salveaza-ti fisierele “in the cloud”. Noul mod de backup, mai sigur”

 1. Gigi

  Si uite asa derapeaza total produsele antivirus.

 2. Costel

  Microsoft ofera 25 Gb gratuit pe skydrive de ceva timp.

 3. happyday

  o oferta pe masura acestei companii de securitate nemaipomenite.
  aaa… se pune ca mediul cloud e la inceput de drum si total nesigur inca? nu cred…

  deci, e de bine.
  ian sa-mi pui io fisierele cele secrete la indemana lui avg asta. asta in ciuda hacherilor celor insistenti care tot au incercat sa-mi vizualizeze pozele cu asta micu, dar fara de folos, caci am un firewall setat beton.

 4. Cris

  Există multe companii care oferă soluții de backup online. Nu-s destul de sigur dacă domeniul ăsta se poate numi ”cloud”, însă cert e că stocarea online a datelor nu este nicidecum ”la început”.

  Spre exemplu, o companie specializată pe online backup de care am auzit este SOS Online Backup ( https://www.sosonlinebackup.com/about-us.htm ), cu o experiență în domeniu de cam 10 ani, conform istoricului de pe site.

 5. nutzu2010

  daca cei de la glidedigital.com ofera 30 gb gratuit si cei de la microsoft ofera 25 gb,de ce cei de la AVG ofera asa putin?sau cei de la AVG au un plus la categoria siguranta datelor?

 6. Tweets that mention AVG LiveKive – Salveaza-ti fisierele “in the cloud”. Noul mod de backup, mai sigur -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by theonlinesmoker, Radu. Radu said: AVG LiveKive – Salveaza-ti fisierele “in the cloud”. Noul mod de backup, mai sigur: Backup-ul fisierelor pe hard… https://bit.ly/eYG2KU […]

 7. raducu

  5 GB mi se pare cam putin, cred ca 10 ar face treaba mai interesanta!

Leave a Reply