G Data InternetSecurity 2011 – Licenta GRATUITA 1 an

Solutiile de securitate antivirus de provenienta germana G Data 2011, imbunatatite, sunt disponibile si in varianta box. Mesajul transmis de cea de-a XI-a generatie de produse dezvoltate de cea mai veche companie din domeniu este: Simplu – Sigur – Rapid. Gratie noii tehnologii cloud si metodelor moderne de recunoastere a comportamentelor (potential nocive), generatia 2011 confera protectie mai eficient ca niciodata si aceasta fara a incetini computerul! Intreaga generatie de produse impresioneaza cu scanari turbo ale hard disk-ului si utilizare minima a resurselor. Din pozitia sa de lider tehnologic, G Data ridica stacheta, stabilind inca o data punctul de referinta in detectia virusilor, spyware-ului si in protectia anti-phishing, prin Generatia 2011.

Acum puteti avea G Data InternetSecurity 2011 (versiunea spaniola) in mod GRATUIT timp de un an de zile.

G Data 2011 lansatInovatiile pe care le aduce generatia G Data 2011:

 • Noua tehnologie cloud
 • Blocare optimizata a comportamentelor nocive
 • Interfata pentru utilizatori de tip „one click“
 • Tehnologie optimizata de tip „fingerprinting“ autodidact
 • Control cont al utilizatorului de tip „prietenos“
 • Cea mai noua tehnologie DoubleScan


Pentru a beneficia de licenta GRATUITA timp de un an de zile, accesati link-ul de mai jos si descarcati produsul:
https://gdata-internet-secutiry.descargas.computerhoy.es/num319

Apoi instalati-l si la final vi se va cere completarea datelor, conform pozei de mai jos:

g data gratuit

Veti primi prin e-mail numele de utilizator si parola necesare activarii produsului. La fiecare 3 luni licenta va fi reactivata.
Pentru a instala produsul in limba engleza (daca nu va descurcati in spaniola) folositi kitul de instalare de mai jos, doar dupa ce ati instalat si activat kitul in spaniola (pentru a primi licenta prin e-mail)
https://www.gdatasoftware.com/typo3conf/ext/dam_frontend/pushfile.php?docID=7754

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

11 responses to “G Data InternetSecurity 2011 – Licenta GRATUITA 1 an”

 1. alin

  daca nu miar bloca pc las incerca da toate imi bloceaza pc din pacate

 2. X2(D)

  Nu merge link-ul in engleza… am instalat tot mi-a venit si cheia pe email dar nu se incarca link-ul al doilea

  1. janky

   sal..descarca de pa site-ul lor…

 3. Stefan

  Asta nu mananca o tona de resurse? Avand in vedere ca are doua motoare antivirus?

 4. Claudiu

  Licenta e valabila 3 luni, nu 1 an.

 5. Dur3X

  Se activeaza din 3 in 3 luni, unde 3×4 = 12 !

 6. djyry

  Mai bine ati utiliza bitdefender internet security, chiar daca contine motorul bitdefender, gdata nu ofera o protectie la fel de mare ca bitdefender, bitdefender mai are cateva lucruri in plus pe care gdata nu le are, ca sa nu mai zic ca bitdefender mananca foarte putine resurse, insa multe persoane nu realizeaza acest lucru.

 7. Stefan

  Daca rezisti psihic cu bitdefender instalat, e ok. lol

 8. thedukesd

  Sa reamintesc ce au facut anul trecut cu un update cei de la bitdefender cand identifica toate fisierele x64 ca fiind virusate (inclusiv cele din OS)? Asta spune multe despre ce fel de teste au facut. Ca nu am fost eu afectat desi aveam bitdefender si x64 os e alta problema ca nu am crezut ca brusc am toate fisierele infectate si nu l-am lasat sa faca ceva si am verificat cu alti 2 av sa vad daca unul din fisierele alea de zicea bit ca e infectat chiar e infectat cum rezultatul a fost negativ in ambele cazuri am dezinstalat frumos bit (mai aveam 9 luni licenta la bit si mi-am pus altceva). Nu ma intereseaza ca ei zic ca nu o sa se mai repete e suficient ca au s-a intamplat o data ptr ca eu sa nu mai am increde in ei, altii s-au ales cu un os care refuza sa mai porneasca, sunt sigur ca respectivii au putut citi indicatiile postate pe net de cei de la bit in conditiile in care nu mai puteau sa intre cu pc-ul ala pe net…

 9. djyry

  Am bitdefender total security de aproape un an si sincer rezist, insa este setat de mine si cunosc aproape toate optiunile. Daca folosesti bitdefender doar asa “o il instalez si gata” sau oricare antivirus, nu vei avea mare protectie. De exemplu daca setezi nod sa-ti scaneze tot ce scaneaza bitdefender, ma refer aici la optiunile in timp real, vei obseva ca nod va papa aproape dublu decat papa bitdefender. Daca lasi bitdefender cu optiunile standard, este setat sa lase fisierele suspecte in calculator, la fel si fisierele care nu le poate dezinfecta, este setat doar pt. a le bloca accesul. Daca nu stai bine cu controlul permisiv al firewallului, vei fi taxat. Nu veti avea niciodata protectie, doar daca instalati antivirusul si-l lasati acolo. Scanati cu spywarehunter 4 sau spywaredoctor si veti vedea cate chestii care pot ingreuna browsing-ul, va raman dupa vizitarea unui singur site mai putin cunoscut.

 10. tibi

  Cel mai bun anti virus din toate pe care le-am testat este Norton 2009 Gameing Edition! Aproape nu se atinge de resurse!

Leave a Reply