Kaspersky Lab se afla intre primele 50 cele mai inovatoare companii din lume

Kaspersky Lab, lider in furnizarea de solutii pentru managementul securitatii informatice, s-a clasat intre primele 50 cele mai inovatoare companii din lume in topul realizat de publicatia americana de business Fast Company. Kaspersky Lab ocupa locul 32 in top, in fata multor companii importante din domeniul IT.

În total, clasamentul realizat de Fast Company include peste 350 de companii, mai mult de 75 dintre ele nefiind din Statele Unite ale Americii. Pentru aceasta editie, publicatia a analizat informatii despre mii de business-uri din intreaga lume, alegandu-le apoi numai pe cele reprezentative.

Kaspersky Lab este vazuta de catre Fast Company ca fiind un magnet pentru tinerii experti IT din Rusia pe parcursul ultimilor ani. Acesta reprezinta si motivul principal pentru care Kaspersky Lab s-a dezvoltat atat de rapid, devenind a patra companie de securitate IT din lume


„In 1997, anul in care am fondat compania cu zero investitii sau finantare externa, stiam ca inovatia si calitatea reprezentau singurele cai fezabile pentru a obtine recunoastere la nivel international”, spune Eugene Kaspersky, CEO si co-fondator Kaspersky Lab. „Succesul companiei este rezultatul a ani si ani de cercetare si inovatie continua. Este imbucurator sa auzim ca eforturile specialistilor nostri au fost apreciate la nivel mondial, nu doar de catre clientii si partenerii nostri, ci si de catre experti independenti”, completeaza Kaspersky.

„Inovatia nu a fost niciodata mai importanta pentru economia noastra si pentru viitor, asa cum este acum”, a declarat Robert Safian, Redactor Fast Company. „Aceste companii reunesc tot ceea ce potentialul uman poate realiza”, incheie acesta.
Editia publicatiei Fast Company, referitoare la cele mai inovatoare companii din lume (Martie 2011) poate fi accesata online aici: www.fastcompany.com/MIC

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply