TuneUp Utilities 2010 – licenta GRATUITA

TuneUp Utilities 2010 nu are nevoie de prea multe prezentari.
Tunning-ul in Windows poate fi foarte usor cu TuneUp Utilities. Programul permite transformarea sistemului in unul mai rapid, mai confortabil si mai sigur in doar cateva minute. Pachetul combina functii complete pentru optimizarea sistemului, configurare, curatare si mentinere, totul intr-o interfata moderna. TuneUp Utilities 2010 poate sa imbunatateasca viteza sistemului dumneavoastra de operare Windows, il face mult mai confortabil si mai sigur doar la cateva clicuri distanta, toate modificarile facute sunt complet sigure, deoarece toate schimbarile sunt monitorizate de TuneUp Rescue Center si se pot readuce oricand in starea initiala. Toate modulele pot fi accesate intr-o interfata care le divizeaza in 6 categorii: Increase Performance, Free up disk space, Clean Up Windows, Solve Problems, Customize Windows, Additional Tools.

tuneup 2010 promoPentru a beneficia de licenta GRATUITA, accesati site-ul urmator si completati datele cerute:
https://www.tuneup.de/promo/computerbildfruehjahrsputz


Pentru a descarca produsul, accesati site-ul:
https://www.tune-up.com/download/archive/tuu2010/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

12 responses to “TuneUp Utilities 2010 – licenta GRATUITA”

 1. zondron

  pacat ca incepand cu versiunea 2010 iti instaleaza 3 servicii care-ti consuma memoria

  mai ales turbo mode din system tray

  1. mac

   Corect!

 2. Alin

  Nu e valabil pt versiunea engleza. Numai pt germana.

 3. George

  Din pacate versiunea oferita este in lb.germana. Am descarcat versiunea 2010 in lb.engleza dar nu ma lasa sa o activez cu licenta oferita pt lb.germana, asa incat am doar 15 zile de proba. Stie cineva cum se poate trece totusi pe lb.engleza?

 4. cata01

  Tune up 2010 se poate schimba in l.engleza,di registrii,la fel ca si kaspersky din chinneza in engleza.Bafta.

 5. Taraboste

  @cata
  Zi si cum daca te pricepi.

 6. xpert

  Un program excelent!
  Cei care nu sunteti multumit de el inseamna ca habar nu aveti sa il configurati
  Si sa stiti ca TuneUp din tray” nu consuma mai mult de 1 MB
  https://img204.imageshack.us/i/39553602.png/

  @Radu: Abia astept o licenta pentru 2011

 7. FlorinS

  @Taraboste – aici
  https://www.stefamedia.ro/tuneup-utilities-2010-interfata-in-limba-engleza/ eu am gasit explicata o metoda cum sa treci TuneUP Utilities in engleza , am incercat si merge la mine . Bafta!
  Versiunile 2010 in germana si engleza le gasesti pe siteul lor in germana(tuneup.de), respectiv cel international(tune-up.com) in sectiunea de download archive – (o sa ai nevoie de ambele versiuni ).

 8. J.Valjean

  Cu multumirile de rigoare lui Radu pentru informarea promotionala a programului si lui FlorinS pentru indicatiile oferite vizavi de scimbarea interfetei limbii din germana in engleza, permiteti-mi sa va spun ca desi “am urmat intocmai toti pasii” si am activat produsul in lb. germana, dupa ce am modificat in registrii valoarea la en-US, la redeschiderea programului cu interfata in lb. engleza i-mi spune ca e din nou trial, iar la remodificarea registrilor in de-DE programul e ok. In esenta ma poate ajuta si pe mine cineva sa-i rezolv interfata in lb. engleza? A mai incercat cineva? Va multumesc oricum.

 9. crisst

  locatie descarcat versiune germana si indicatii pt schimbare limba engleza
  https://blog.eches.net/download-genuine-tuneup-utilities-2010-free-serial-key/

 10. J.Valjean

  Indicatiile sunt aceleasi pe care le-am urmat si am observat ca si acolo e postata aceeasi problema ca si a mea. Dupa ce se updateaza si se activeaza in lb. germana, modificand registrii la lb. engleza nu mai e valabila licentierea. Chiar i-mi pare rau.

 11. setmefreetl

  eu am tuneup luat de ceva timp si am facut tot ce zice aci https://www.stefamedia.ro/tuneup-utilities-2010-interfata-in-limba-engleza/ si merge ca uns, am bagat pe 3 pc-uri si a mers la toate fara nici o problema

Leave a Reply