Simte Adrenalina

bmw 3BitDefender, unul dintre cei mai importanti furnizori de produse de securitate la nivel mondial, anunta lansarea campaniei pentru Facebook “Simte Adrenalina”, ce are ca scop promovarea solutiilor gratuite de securitate dedicate utilizatorilor de Facebook. Campania se desfasoara în perioada 18 februarie – 30 mai si include competitii si premii saptamanale ce constau în laptopuri si smartphone-uri. Marele premiu, o masina BMW, va fi acordat prin tragere la sorti, organizata în data de 30 mai 2011.

Pentru a participa la campanie, doritorii trebuie sa-si instaleze o aplicatie speciala de Facebook si sa accepte provocarile saptamânale, precum postarea de fotografii, desenarea unei versiuni proprii de virusi, continuarea unei povesti si multe altele. Aceste activitati împreuna cu aplicatia de securitate Safego au scopul de a atrage atentia asupra pericolelor care circula pe Facebook si de a face cunoscute solutiile BitDefender de securitate pentru platforme de socializare.


„Scopul BitDefender este acela de a crea un mediu online sigur si distractiv” a declarat Catalin Cosoi, Head of Online Threat Lab al BitDefender. “Campania Simte Adrenalina este cel mai bun mod de a interactiona cu utilizatorii de Facebook si de a le comunica faptul ca suntem alaturi de ei” a continuat acesta.

Pentru a vedea regulamentul complet al campaniei, accesati site-ul: https://www.facebook.com/bitdefender.

Castigatorii premiilor saptamanale, precum si marele câstigator, vor fi anuntati la adresa: www.bitdefender.com/sweepstakeswinners.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Simte Adrenalina”

  1. Mihai

    Asta da concurs, daca ai atata noroc sa castigi masina asta e ceva. Ma inscriu si eu, nu sper la premiul cel mare pentru ca e cam imposibil, dar participarea e importanta. Succes celor care se mai inscriu.

Leave a Reply