BitDefender Internet Security 2011, procentaj de 100% in blocarea URL-urilor infectate

BitDefender®, liderul pietei locale de securitate a informatiilor, anunta ca produsul BitDefender Internet Security 2011 a blocat in procentaj de 100% linkurile infectate la testul de simulare a situatiilor reale din cadrul celei mai recente sesiuni de evaluare AV-Test.org. Acest test este organizat in fiecare luna de centrul de cercetare independent AV-Test.org si masoara performanta produselor de securitate prin simularea comportamentului real al utilizatorilor de internet.
Sesiunea din ianuarie 2011 a testului de simulare a situatiilor pe care utilizatorii le-ar putea intâlni in interactiunea lor zilnica cu calculatorul s-a desfasurat pe platforma Windows 7. Folosirea linkurilor de test infectate reproduce situatii reale de interactiune online a utilizatorilor. Totodata, adresele URL infectate sunt accesate printr-un browser care permite executarea amenintarii, daca aceasta nu este blocata de produsul de securitate.


“Testul de simulare a amenintarilor reale ofera utilizatorilor o perspectiva relevanta asupra tipului de protectie furnizat de BitDefender, pentru ca se bazeaza pe felul cum reactioneaza consumatorii in mod real la diverse situatii din mediul online”, a declarat Viorel Canja, Head of AntiMalware Labs la BitDefender.
„Totodata, la inceputul lunii, suita de securitate BitDefender Internet Security 2011 a primit certificarea AV-Test pentru rezultatele obtinute in trimestrul 4 al anului 2010. BitDefender a detectat in totalitate amenintarile ce simuleaza situatii reale si a obtinut punctaje superioare pentru capacitatea de protectie si dezinfectie impotriva malware, repararea sistemului dupa o infectie, precum si pentru usurinta in utilizare”, a continuat Viorel Canja.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

11 responses to “BitDefender Internet Security 2011, procentaj de 10011 in blocarea URL-urilor infectate”

 1. Alex

  Am antivirus bitdefender is 2011
  De exemplu pagina asta,https://www.maximamspus.ro/jocuri/coduri-counter-strike/
  Uneori ma lasa sa o accesez, alteori nu,
  BitDefender 2011

  This web page has been blocked by BitDefender Antivirus Real-time Protection!

  The web page blocked by BitDefender included objects that were either infected or likely to be infected with a virus. Your system has NOT been infected.

  Pai acuma ori ii infectata, ori nu mai ii?

 2. Liviu

  @Alex am testat si eu BIS 2011 cu acel link si il blocheza. https://img827.imageshack.us/img827/3780/csdapture.png

  1. Alex

   norton safe web, avg link scanner si multe altele zic ca siteul e sigur, numai bitdefender zice ca-i infectat, chiar sunt curios,ce gaseste bitdefenderu de-l blocheaza?

 3. ray

  reclama toate sunt varza eu personal am descarcat un virus ce formata hardul nici un anti virus numi zicea ca e virus ei fac virusi apoi le pune pe net

 4. unu

  Am testat si eu pagina lui Alex. Am instalat doar antivirusul BitDefender+ Outpost Firewall Pro 7.1. Bitedefender a reactionat. mai am ca sistem suplimentar de siguranta WOT pe toate browserele mele. Am opera. Firefox, IE9, Chrome…intru pe care am chef :)… In Firewal am adaugat linkuri ce sunt blocate automat de firewall. am gasit un site : https://www.iblocklist.com/lists.php atentie, nu puneti decat unele liste…recomand cele de spy, hack, malware. faza este ca doar firewalul Outpost permite adaugarea de liste de acest gen…nu am cunostinta ca se pot adauga si altor produse.

 5. Cris

  Problema cu blocarea linkului de mai sus a fost rezolvată. 🙂

 6. red

  Sa inteleg ca: Se va sparge mitul niciun antivirus nu ofera protectie 100%?

  1. Gigi

   Not yet 🙂

 7. raducu

  Folosesc Bit si este foarte bun, recomand!

  1. red

   Daca iti asumi tu respunderea pentru problemele create. eu folosesc licenta de 1 an. si tie iti fac cadou 1 pe 2 ani.

   Nu cred ca este indicat sa recomanzi ceva care in proportie de 45% provoaca cel putin o problema pe sistemul pe care este instalat.

   1. Fryn

    Ma interesează pe mine un astfel de cadou. Daca mai este valabil, adresa mea este: prisecaru_florin@hotmail.com
    Multumesc anticipat.

Leave a Reply