Kaspersky Lab pregateste un produs compatibil cu VMware vShield, dedicat securitatii serverelor virtuale de date

Kaspersky Lab, lider in furnizarea de solutii pentru managementul securitatii informatice, anunta o noua suita de securitate dedicata VMware vShield Endpoint, care va fi disponibila la sfârsitul acestui an. Noua solutie Kaspersky Lab pentru VMware vShield Endpoint va oferi masinilor virtuale protectie completa in fata celor mai noi tipuri de amenintari informatice, fara a compromite viteza si performanta sistemului.

VMware vShield Endpoint simplifica si accelereaza procesele anti-malware, imbunatateste performanta si ofera protectie completa, prin eliminarea nevoii de a instala solutii de securitate dedicate pentru fiecare masina virtuala. In plus, VMware vShield Endpoint optimizeaza utilizarea resurselor prin directionarea proceselor antivirus catre o singura masina virtuala de securitate, oferita de Kaspersky Lab.


In 2010, expertii Kaspersky Lab au adunat peste 26 de milioane de mostre malware unice care tinteau business-urile de toate marimile. Companiile se lovesc frecvent de astfel de amenintari informatice, iar majoritatea nu dispun de resursele necesare pentru a-si asigura o infrastructura interna eficienta, capabila sa asigure un mediu de lucru sigur.

„Este un lucru extraordinar faptul ca toti clientii nostri comuni se vor bucura de suportul pe care Kaspersky Lab il ofera VMware vShield”, spune Nikolay Grebennikov, Chief Technology Officer la Kaspersky Lab. „Companiile vor reusi acum sa beneficieze de un set de tehnologii anti-malware de top pentru mediile de lucru virtuale si infrastructuri IT eterogene, la niveluri de performanta si investitie compatibile nevoilor de business pe care le au”, completeaza Grebennikov.

„Ca lider in furnizarea suitelor de securitate endpoint de inalta performanta, VMware lucreaza alaturi de Kaspersky Lab pentru a proteja companiile de numarul tot mai ridicat al amenintarilor informatice din mediul virtual”, declara Parag Patel, Vice President, Global Strategic Alliances la Vmware. „Aceasta colaborare dintre noi si Kaspersky Lab ne va ajuta sa oferim o solutie integrata, care va proteja si optimiza performanta clientilor ambelor companii”, a incheiat acesta.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply