BitDefender a fost votat “cel mai bun produs de securitate”, in urma testului comparativ derulat de organizatia Stiftung Warentest din Germania

BitDefender anunta ca Stiftung Warentest, o organizatie renumita din Germania ce deruleaza teste comparative intre diverse produse sau servicii de pe piata, a desemnat suita BitDefender Internet Security 2011 drept cel mai bun produs de securitate. In cadrul Stiftung Warentest au fost evaluate performantele a 17 solutii de securitate.


In urma unor sesiuni riguroase de testare, BitDefender Internet Security 2011 s-a remarcat prin protectie superioara si viteza de reactie in fata amenintarilor. De asemenea, suita BitDefender a fost apreciata pentru viteza la actualizarea bazei de date cu semnaturi si pentru interfata grafica prietenoasa.
“Este o distinctie extrem de importanta a produsului BitDefender Internet Security 2011, pentru ca rezultatele testarilor comparative Stiftung Warentest reflecta cerintele consumatorilor de pe piata din Germania”, a declarat Vitor Souza, Global Communications Director al BitDefender. „Generatia de securitate 2011 este cea mai performanta de pâna acum si acest feedback pozitiv scoate in evidenta eficacitatea demersurilor noastre de a oferi consumatorilor protectie superioara”, a continuat acesta.
Rezultatul la testele Stiftung Warentest este doar unul dintre multiplele exemple de evaluari pozitive ale produselor BitDefender in presa de IT, cat si in publicatiile pentru consumatori. Anul trecut, BitDefender a primit mult-ravnita recomandare „Best Buy” de la publicatia Which?, iar suita de securitate 2011 a avut recenzii pozitive in publicatii IT de top, precum Computer Shopper sau Computeractive.


Pentru o lista completa a functiilor si beneficiilor produselor din generatia BitDefender 2011, va rugam vizitati www.bitdefender.ro. De asemenea, urmariti BitDefender pe Facebook si Twitter, pentru informatii despre cele mai noi amenintari informatice.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “BitDefender a fost votat “cel mai bun produs de securitate”, in urma testului comparativ derulat de organizatia Stiftung Warentest din Germania”

 1. Pala

  In mod sigur este printre cele mai bune produse de securitate, il folosesc cu incredere de mai bine de 5 ani, bugurile sunt de domeniul trecutului. Il recomand.

 2. happyday

  cred ca i-au cautat mult pe stiftung astia 😀 .

 3. Luxian

  @Pala: de domeniul trecutului?! N-a trecut nici un an de la ultima eroare majoră.

 4. stefanradu27

  Are dreptate Pala si eu il folosesc si nu am avut si nici cu cred ca o sa am probleme cu el.

 5. m1ke

  [Pala] [stefanradu27] bit iti ofera niste surprize de proportii tocmai atunci cand nu te astepti,din punctul meu de vedere bitdefender este ca nivel de securitare al unui calc la nivel mediu,nicidecum avansat;si aici ma refer av/firewall,recomand Kis 2011!

Leave a Reply