Cumpara Norton Internet Security 2011 cu 78% reducere fata de pretul normal

Symantec are o promotie speciala pentru produsul sau Norton Internet Security 2011. Pretul sau normal este de 245 RON, licenta pe un an, 3 PC-uri. Acum il puteti avea la doar 54 RON, o reducere de 78% !!!

norton 2011 download

Iata ce aduc nou aceste produse (lista va fi completata pe masura ce apar informatiile pe site-ul oficial):

Interfata grafica noua
Performance Monitoring

Performance Monitoring este o componenta noua. Ofera alerte cu informatii bazate pe performantele aplicatiilor. Daca o aplicatie consuma prea multe resurse: CPU, RAM, scrie multe date pe hard-disk, sau acceseaza prea multe programe Norton va alerta asupra acestor lucruri.

Download Intelligence 2.0

Download Intelligence a fost introdus pentru Internet Explorer si Mozilla Firefox in produsele Norton 2010. In acest an s-a adaugat suport pentru multe alte aplicatii (sau portaluri) folosite pentru descarcari (downloading)

Reputation Scan

Reputation Scan este o caracteristica noua pentru Holmes. Aceasta extinde facilitatile oferite de File Insight si Norton Insight din produsele NIS/NAV 2010. Reputation Scan permite utilizatorului sa adune informatii asupra reputatiei unui fisier din orice director specificat de acesta.

Norton Bootable Recovery Tool Wizard

Aceasta optiune noua va crea un utilitar bootabil actualizat cu care veti putea scana computer-ul din afara sistemului de operare Windows. Acest utilitar poate fi folosit pentru a crea un disc bootabil pe un CD, DVD sau chiar USB.

Pentru a obtine reducerea promotionala de 78% accesati site-ul Norton de mai jos:
https://antivirus.norton.com/norton/ps/3up_uk_en_navnis360t3.html
Apasati butonul 1-Year Download (observati ca aveti deja 50% reducere).
Pe pagina urmatoare apasati butonul de stergere din dreptul Norton Download™ Insurance. Aveti butonul indicat printr-o sageata in poza de mai jos.
Apoi introduceti codul promotional AE20NIS in campul Enter coupon code si apasati Apply.
Veti obtine un pret final de 10.99 Lire sterline, adica 54 RON.
Apasati Continue pentru a finaliza achizitionarea produsului.

norton internet security 2011 reducere promotionala

Succes!


Note!
1. Norton Download Insurance asigura pasatrarea kitului de instalare in contul tau timp de un an de zile. Cand il stergeti, puteti descarca kitul doar timp de 60 de zile. De aceea, descarcati-l in aceasta perioada dupa achizitionare si salvati-l in calculator.
2. Codul promotional se gaseste pe site-ul: https://www.myvouchercodes.co.uk/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

18 responses to “Cumpara Norton Internet Security 2011 cu 7818 reducere fata de pretul normal”

 1. alex

  Multumesc mult. Merge fara probleme, exact asa cum ai spus

 2. Vlad

  Da, super. Multumim. 🙂

 3. catalin

  Pot sa folosesc un card de la Banca Transilvania (visa electron) pentru a putea cumpara produsul ?
  Daca da, oare cat imi ia comision sa transfere lei in lire sterline? (am lei pe card)

  Daca stie cineva, sa posteze aici 😀

  Merci!

 4. Nyk

  Atentie, inainte de a finaliza comanda, la “Automatic Renewal Service” (sub chenarul unde introduceti datele de pe cardul bancar) mai jos pe galben scrie “manage your preferences” dati clic aici si in fereastra care va apare, bifati “No thank you. Please do not automatically renew my subscription” daca nu, s-ar putea ca dupa un an cand va expira licenta, sa va traga bani automat de pe card pentru inca un an de licenta si poate ca voi nu o sa vreti sa-l mai cumparati.

 5. Gabriel

  Q9. How do I cancel Norton Automatic Renewal Service?
  You may cancel your Automatic Renewal registration by signing in to your Norton Account (www.myNortonAccount.com). Do this 15 days before your subscription expiration date (or before the specified billing date in the Automatic Renewal email notification) to avoid an automatic charge.

  Once you have signed-in to your Norton Account, navigate to the Automatic Renewal page. Uncheck the check box for the Norton product in which you wish to disable Automatic Renewal. Click on the Update button. Turning off the auto-renewal feature may leave you unprotected from dangerous online threats unless you renew your subscription manually. You can renew your subscription manually by following the renewal prompts provided by the product.

 6. lyly

  as vrea sa stiu licenta ti-o trimite in mail sau iti da chitul sa il descarci?.

 7. lyly

  Am rezolvat cu ce am scris mai sus, da as vrea sa stiu daca daca am nis 2011 descarcat mai trebuie sa iau de la ei. Si o a doua intrebare e.daca licenta se poate activa cand vrei ca momentan mai am vreo 3 luni de nav si nu as vrea sa pierd.PS:scuzati pentru intrebari da e prima data cand dau bani pe un av …cu respect

 8. virus2009

  @ lyly
  daca cumperi av-ul din magazin il poti activa cind doresti,
  cel cumparat online trebuie activat in 3 luni de la cumpararea lui,cam asa e la majoritatea firmelor care vind asemenea produse,
  pentru mai multe detali in legatura cu achizitionarea online poti contacta pe cei de aici https://www.antivirusmag.ro/33-norton-home-users?gclid=CM3-lP2o0acCFYgh3wod1l9FEw

 9. lyly

  @virus2009 mersi ptr raspuns

 10. Marian

  Si e pentru 3 PC-uri!!! Super oferta!

 11. miky_b76

  am cumparato si eu super oferta …ms radule

 12. Lore

  Cat timp mai este valabila promotia si cum intru in posesia softului, dupa ce l- am cumparat?

 13. lyly

  @Lore
  Nu stiu cat e valabila promotia,da dupa ce il cumperi si asta dupa ce introduceri toate datele care le cere si e confirmat ca e ok iti intra pagina cu acontul tau la ei si iti da downloaderu softului si key-ul…si iti mai trimite si mail..PS: @Radu l-am cumparat si merge super mersi mult ptr promotia asta si altele cu care ne onorezi …succes in continuare

 14. miky_76

  eu am descarcat iar si fuczioneaza. e super dar sa skibat codul 35OffNIS.bafta …

 15. Valigw

  Miky_76, poti sa faci upgrade la varianta 2012 ?
  Pretul mi se pare derizoriu 54 lei : 3calculatoare = 18 lei/an/computer !
  S-au nu am inteles bine ?

 16. miky_76

  Valigw-da poti face uprade functioneaza si pe 2012

Leave a Reply