BitDefender Antivirus Pro 2011 – licenta GRATUITA pentru posesorii cardului ISIC

Daca esti posesor de card ISIC, atunci ai posibilitatea sa primeşti gratuit o licenta BitDefender Antivirus Pro 2011, valabila timp de 6 luni. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi acest formular, introducand numele, prenumele, adresa de e-mail, institutia de invatamant, tipul si seria cardului tau ISIC. Mai mult,odata ce ai completat formularul, beneficiezi de o reducere de 50% pentru achizitionarea on-line a oricarui produs BitDefender 2011, din categoria Home Users.

BitDefender este, precum probabil stiti, produsul de securitate lansat in 2001 de catre compania IT din Romania, Softwin. De curand a fost lansata versiunea 2011 a suitei de securitate, produs ce dezvaluie cateva imbunatatiri serioase in toate aspectele (interfata, tehnologie, etc.) .

Noua interafata atragatoare oferita de BitDefender este dispusa pe 3 sectiuni in functie de cunostiintele utilizatorului respectiv : Novice, Intermediar, Expert. De asemenea, acesta are acces la mai multe profile luand in considerare persoanele care utilizeaza sistemul si pentru ce activitati este folosit computerul fiecaruia : Parinte, Jucator, Tipic si Personalizat.Una dintre cele mai importante imbunatatiri este noua tehnologie Active Virus Control care monitorizeaza toate aplicatiile instalate, blocandu-le pe cele suspecte fara a avea nevoie de semnaturi. Desi ne-am obisnuit cu un consum ridicat de resurse, BitDefender revine cu o diminuare drastica a acestuia fata de versiunile precedente. In timpul scanarii ofera noua functie de omitere a fisierelor considerate sigure, pentru un plus de viteza.

De asemenea exista ca noutate instalarea restilizata. BitDefender 2011 se instaleaza rapid intr-un singur pas fara sa fie nevoie de restartarea PC-ului. Detecteaza virusii inainte de instalare si curata PC-ul pentru o utilizare optima.
A fost aduse de asemenea modificarile urmatoare: scanare cloud, precum si rutine extrem de agresive pe ariile critice din sistemul de operare (system32 / syswow64, Windows si Program Files) care sunt verificate cu motoarele clasice, apoi dublu-verificate pe hashuri in cloud.

Puteti avea licenta GRATUITA timp de 6 luni de zile, pentru acest produs .

Obtineti licenta GRATUITA de aici:
https://www.bitdefender.ro/site/Promotions/isic/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “BitDefender Antivirus Pro 2011 – licenta GRATUITA pentru posesorii cardului ISIC”

  1. zame77

    Va salut domnilor! Domnule Radu ,stiu ca nu este potrivita rubrica dar am si eu o problema,si va rog frumos sa ma ajutati daca aveti timp.Am instalat de curand Windows 7 Entreprise. Inainte am avut instalat Windows XP SP3. Am instalat Yahoo messenger 9 insa nu pot vorbi cu alte persoane la microfon.Pur si simplu ei nu ma aud in schimb eu ii aud pe ei.Setarile la Yahoo le-am facut ca si pe Windows XP,insa degeaba. Si as mai avea o intrebare chiar daca nu este legata de aceasta problema.Problema este riverele mele de pe CD nu sunt compatibile cu Windows 7 Entreprise,si dupa ce il instalez eu le descarc si le instalez cu ajutorul Windows-ului 7 Entreprise.Intrebarea este :exista riscul sa fi luat virusi la descarcare? oare era necesar sa instalez antivirusul imediat dupa instalarea Windows-ului 7 Entreprise, si apoi sa descarc driverele si sa le instalez? Va rog ajutati-ma !

    Citeaza-ma

Leave a Reply