Site-ul ESET Romania a fost spart

Cei de la InSecurity.RO au gasit o vulnerabilitate serioasa a site-ului ESET Romania, de tip MySQL injection.
site eset romania spart


Speram ca administratorul isi va schimba rapid parola si vor remedia problema.

via TinKode 27

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

17 responses to “Site-ul ESET Romania a fost spart”

 1. Liviu

  Se pare ca cineva lea pus cand rau celor de la ESET ๐Ÿ™

  1. happyday

   afara de ei insisi ? posibil ! ๐Ÿ™‚

 2. aha

  astia nu sunt in stare sa se protejeze pe ei si vor sa ofere protectie altora…..

 3. cosminadrian

  Se lauda ca antivirusu lor mananca putin dar defapt Norton , Avast , Avira consuma mult mai putin….plus ca sunt si mai efective…

 4. ionut

  @aha :nu au spart antivirusul ESET!au spart site-ul http://www.eset.ro ….oare pentru tine este acelasi lucru? acum ca a fost spart site-ul gata eset antivirus nu este bun….

 5. Liviu

  @ionut:au mai avut probleme cei de la eset cu siteu,deci nu are rost sa te aprinzi ๐Ÿ™‚

 6. Popescu

  ESET Smart Security este foarte eficient, nu consuma resurse si lucreaza discret.
  Il folosesc de multi ani cu eficienta 100%
  eset.ro? ca si cum ai spune guvern.ro, trilulilu.ro, etc! irelevant!

 7. m1ke

  de acord cu Radu, cosminadrian,aha,Liviu ๐Ÿ˜‰ Eset mi se pare o solutie depasita in momentul de fata ๐Ÿ˜‰ Recomand Avira in schimbul eset!

 8. aeroasu

  Daca site-ul a fost spart nu face din Eset un antivirus slab,fiecare site are undeva o vulnerabilitate prin 2009 daca nu ma insel site-ul kaspersky a fost spart atacul sa bazat pe SQL injection. Asta a facut la timpul respectiv din Kaspersky un antivirus slab?

 9. Red9

  Haha… Un site varza al unui produs si mai varza (parere personala!). Nu am recomandat nimanui aceasta solutie de securitate. Sunt 50% pro-Kaspersky, 50% pro-Avast!. De restul nu ma intereseaza.

 10. th3m

  eset.ro nu este administrat de ESET ci de Axel Soft , unul distribuitor Eset in Romania.

 11. BaditaEX

  Ce mentalitate 100% romaneasca un produs prost ca aveau un bug in site un distribuitor. Cu asa oameni o sa mai stam in mocirla asta. Deci in concluzie ce are cu prefectura??!!

 12. Edward

  In primul rand, putine companii isi permit sa-si hosteze site-ul pe servere proprii si majoritatea folosesc servere platite ale unor firme specializate. Aceste servere NU sunt protejate cu Eset, iar programatorii si web-designerii site-ului nu sunt neaparat angajati Eset !
  Cu toate ca nu tin cu aceasta companie si ca parerea mea despre produsele lor este proasta, tin sa va atrag atentia sa nu confundati site-ul unei companii cu produsele ce aceasta le vinde. E ca si cum ati compara capacul de wc cu fundul producatorului …

 13. Edward

  @Radu, o vulnerabilitate mysql tine si de protectia bazei de date oferita de server, nu numai de protectia in implementare a unei baze de date. Catre o baza de date ai functii prestabilite de acces (prin QBE sau SQL), serverul ce tine baza de date se ocupa de protectie :). Programatorii au datoria sa nu lase cod neacoperit. Iar daca au facut-o, nu cred ca erau oricum programatori Eset.

Leave a Reply