Actualizari de securitate: Flash Player, Mac OS X, Firefox

Ieri a fost o zi plina pentru cei care vor sa-si pastreze calculatorul la zi cu ultimele actualizari de securitate. Sunt disponibile update-uri pentru Adobes Flash Player, Apples Mac OS X si Firefox.

Exista o vulnerabilitate de securitate in Flash player, care a devenit publica acum o satpamana. A fost exploatata intr-un mod restrans totusi. Acum Adobe a lansat o actualizare de securitate pe care utilizatorii o pot descarca de pe site-ul oficial al companiei. Pentru ca aceasta problema este inca exploatata in diverse situatii in timpul navigarii online este recomandata actualizarea cat mai rapid.


Apple a lansat de asemenea: Mac OS 10.6.7, versiune cunoscuta si ca Actualizarea de securitate 2011-001. Remediaza cateva gauri de securitate care permiteau atacatorilor sa injecteze cod malitios de la distanta – spre exemplu cu ajutorul unor documente create special. Dar actualizarea remediaza si alte probleme. Utilizatorii Mac ar trebui sa faca update-ul cat mai curand cu putinta.

Dezvoltatorii Mozilla au lansat Firefox 4, dupa aproape un an de asteptare. Alaturi de viteza imbunatatita, aspect nou, similar Opera sau Chrome, softul sporeste si securitatea. Puteti sa-l descarcati de pe site-ul oficial.

 

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Actualizari de securitate: Flash Player, Mac OS X, Firefox”

  1. sumomanu

    versiunea 4 chiar mi se pare mai rapida.

Leave a Reply