VIPRE Antivirus + Antispyware 4 – licenta GRATUITA

Vipre Antivirus v.4 are o oferta cu licenta gratuita timp de 90 de zile. Iata ce ofera acest produs:

vipre antivirus 4Protectie anti-malware performanta cu impact redus asupra resurselor sistemului
Sondajele de opinie pintre utilizatori arata ca cea mai mare nemultumire este faptul ca antivirusul curent utilizeaza multe resurse si este dificl de utilizat. VIPRE Antivirus ruleaza cu un consum redus de resurse si este destinat pentru a oferi o experienta placuta utilizatorului, fara alerte inutile.

Tehnologie nou cu motor antivirus si antispyware VIPRE are doua motoare: antivirus si antispyware care ofera o detectie anti-malware completa. Aceasta tehnologie a fost dezvoltata in intregime de Sunbelt, fara a construi pe un motor antivirus de generatie veche. Tehnologie anti-rootkit avansata Tehnologia anti-rootkit de la VIPRE gaseste si dezactiveaza procesele ascunse,orice modul, serviciu, fisier, Alternate Data Streams (ADS), sau cheie registry aflata intr-un sistem infectat. VIPRE a primit certificarea Checkmark Anti-Virus Desktop din partea West Coast Labs si va participa pe viitor si la alte teste. Indepartarea programelor rootkir este suplimentata de VIPRE’s FirstScan™ ce ruleaza la pornirea sistemului. FirstScan trece peste sistemul de operare Windows pentru a scana direct anumite locatii ale hard-ului, stergand infectiile gasite.

Monitorizare in timp real cu Active Protection™
Modulul Active Protection ofera protectie impotriva virusilor cunoscuti sau necunoscuti. Active Protection lucreaza in interiorul kernelului Windows, urmarind si blocand orice malware inainte de a fi executat.

Active Protection incorporeaza trei metode de protectie:

* Scanare pe baza de semnaturi
* Analiza euristica, ce analizeaza caracteristicile interne ale fisierului pentru a determina posibilitatea ca acesta sa fie infectat
* Analiza comportamentala (Behavioral analysis), observand actiunile reale ale unui program si alertan in cazul in care acestea sunt suspecte

Protectie completa e-mail
VIPRE Antivirus include protectie avansata impotriva virusilor transmisi prin e-mail, cu suport direct pentru Outlook, Outlook Express si Windows Mail; si de asemenea suport pentru orice program e-mail care foloseste POP3 si SMTP (Thunderbird, IncrediMail, Eudora, etc.).

Pentru a-l obtine gratuit accesati site-ul de mai jos si completati campurile cu: Nume, E-mail, tip utilizator (in acest caz Home), oras. Ultimele trei campuri le puteti lasa libere. Apasati butonul Gonder si veti primi in scurt timp licenta.
https://vipreturkiye.com/iletisim/trial.php
Descarcati apoi si instalati programul de la adresa:
https://go.sunbeltsoftware.com/?linkid=411

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

8 responses to “VIPRE Antivirus + Antispyware 4 – licenta GRATUITA”

 1. Alin

  Promotia este pentru Vipre Antivirus, nu pentru Vipre Antivirus Premium. Deschide ochii.

  VIPRE Antivirus+Antispyware programını tüm fonksiyonları ile 90 gün ücretsiz olarak kullanmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz. Belirttiğiniz e-posta adresinize programı indirme linki ve tek bilgisayarda kullanılmak üzere lisans anahtarı gönderilecektir.

 2. Dragos

  Tare.

 3. TataTibi

  Hopppaaa…
  Important Note;
  This offer is only for users of Turkey.
  Otherwise requests will not answer.
  Ce facem cu reclama la licenta gratuita 90 zile? Inducem in eroare? De fapt sunt 15 zile trial.

 4. cosminadrian

  Activat cum a zis Radu…merge perfect 😀

 5. DAN

  Este mai bun decat NOD32 ?

 6. BaditaEX

  La ce antivirus este poate gratis merita tinut.!

 7. Rares

  E mult mai bun decat ESET

Leave a Reply