BufferZone – Sandboxing, deci Securitate. Testarea Beta pentru Windows 64-bit a inceput

buffer zone gratuitBufferZone Pro va prezinta o tehnologie noua care completeaza si sporeste securitatea computerului furnizand un plus de protectie impotriva amenintarilor de pe internet sau a dispozitivelor externe atasate computerului, intarind astfel securitatea computerul. Versiunea pentru sistemele pe 64 bit este acum disponibila pentru testare BETA.

Tehnologia BufferZone Threat Virtualization dispune de aplicatii Internet, pagini web si fisiere de pe dispozitive externe intr-un mediu virtual distinct numit „Virtual Zone”, afisat pe ecranul dvs. printr-un chenar rosu. Toate programele si fisierele ce prezinta posibile amenintari sunt izolate in mediul virtual ramanand separate de fisierele dvs. personale si de sistemul de operare al computerului dvs., actionand astfel ca un „tampon” in calea amenintarilor.

Cu BufferZone Pro puteti naviga pe internet, descarca fisiere, puteti folosi e-banking-ul, puteti conversa si trimite/primi email-uri dupa bunul plac – practic, folosind internetul asa cum ar trebui folosit – in zona virtuala „Virtual Zone” in deplina siguranta. Cu BufferZone Pro experienta dvs. web este virtuala si sigura permitandu-va sa faceti tot ce doriti, la adapost de posibilele amenintari web.

buffer zone gratuit

Pentru a va inregistra si testa noul produs, accesati site-ul de mai jos:
https://www.trustware.com/bufferzone_beta/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply