Kaspersky Lab lanseaza Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition

kaspersky ferrariKaspersky Lab, lider in furnizarea de solutii pentru managementul securitatii informatice, a lansat la nivel international, in parteneriat cu Scuderia Ferrari, editia speciala a suitei Kaspersky Internet Security, care include si Ferrari Virtual Academy, un simulator video pentru cursele de Formula 1. Evenimentul a avut loc vineri, 25 martie, odata cu deschiderea noului sezon de Formula 1.

Produsul a fost creat pentru fanii Ferrari si pentru utilizatorii de pretutindeni care isi doresc o suita de securitate rapida si diferita. Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition are toate functionalitatile solutiei Kaspersky Internet Security 2011, cel mai popular produs al companiei.


„Ferrari este simbolul vitezei, fiabilitatii si al performantei de inalta clasa”, spune Eugene Kaspersky, CEO si co-fondator Kaspersky Lab. „Inspirat de Ferrari, produsul nostru ofera utilizatorilor o mica parte din valoarea acestor calitati, atunci cand isi folosesc computerele pentru a naviga pe Internet”, completeaza Kaspersky.

Noua solutie ofera un mediu de lucru digital curat, sigur si fara amenintari sau intruziuni nedorite, fiind simplu de folosit si configurat. Datorita tehnologiilor superioare de sub „capota”, suita de securitate ofera niveluri ridicate de protectie, avand un impact redus asupra resurselor de sistem.

Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition are o interfata grafica ce combina culorile verde si rosu ale celor doua companii, precum si un Windows Desktop Gadget personalizat dupa un monopost Ferrari. Mai mult decat atat, fanii jocurilor video vor avea posibilitatea de a-si testa abilitatile de piloti de Formula 1 cu ajutorul simulatorului Ferrari Virtual Academy, inclus pe discul de instalare a noii suite de securitate.


Colaborarea dintre Kaspersky Lab si Ferrari a inceput in 2010, cand a incheiat un acord de sponsorizare cu echipa Ferrari AF Corse pentru Campionatul de la Le Mans. Dupa aceasta experienta, Kaspersky Lab a decis in luna noiembrie 2010 sa extinda parteneriatul cu Ferrari si la nivel de Formula 1, semnand un acord pe doi ani. Ca urmare a acestei colaborari, logo-ul companiei va putea fi observat pe masinile celebrei echipe pe toata durata contractului. Prin implicarea in Formula 1, Kaspersky Lab isi definitiveaza strategia de crestere a profilului brand-ului la o scara globala.

Pentru mai multe detalii referitoare la Kaspersky Internet Security, vizitati https://www.kaspersky.ro/kis2011. Inregistrarea video a conferintei de presa o regasiti aici: https://kaspersky.vividas.com

Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition va fi disponibil in Romania incepand cu a doua jumatate a lunii mai.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

12 responses to “Kaspersky Lab lanseaza Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition”

 1. happyday

  FaraVirusi.com
  Nr…..din…….

  Petitie onlain

  Stimate domnu Radu

  Subsemnatu happyday veteran al blogului care lupt in transeiele vevevefaravirusidotcom inca din leatul 2009 luna lui brumar voiesc sa va instintez pe aceasta cale onlain ca imi cer drepturile pentru toate faptele eroice si toate napastele indurate in lunga perioda in care am fost implicat in resboiu cu virusi.
  Si aicea pun la socoata si perioda ningau 2009 – faurar 2010 cand am fost aruncat in detentiunea groaznica de la batalion disciplinar din cauza de caporal longshanks ce avea ciuda pe mine pentru merite grozave da si ca am noaptea cosmar facute de sindrom virusgroaznic.
  Asa ca solicit onlain o renta viagera in valoare de un antevirus pe veata care sa fie data degeaba si in rate iara prima rata sa fie fisieru exe.
  Restu de renta viagera ii las lui nepotu Iordake ( masa a zis ca k e litera mai smeckera, da ia are studi inalte, a inceput primu trimestru de la clasa 5 da na terminat ca a venit revolutia de stat) ca sa nu mai steie cu lopata la capu meu ca am teasta tare si tot timpu aluneca pe ipad si-l strica.

  Multamesc fromos si in avans

  Cu stima
  happyday – veteran in resboiu cu virusi

  De nu am deja timbre pentru judecata

  Domnului administrator de la vevevefaravirusidotcom

  1. Cris

   Pe mine unul m-a impresionat până la lacrimi :-S

   Eu zic să punem mână de la mână, să-i facem rost de-un Hello Kitty Antivirus pe viață. Că am auzit că rupe tot. 😀

   Legat de subiect (KIS + Ferrari), mie unul nu-mi place. Eu aștept ceva cu Porche, altfel nu discut. 😀

   1. happyday

    cred ca te-a molipsit limbajul…e porsche 😆

    1. Cris

     Și tu acuma… mi-era foame :-“

 2. John Wayne

  Penibil.

  1. happyday

   Normal.

 3. Nick

  Cu fiabilitatea sunt de acord, aş putea fi de acord şi cu performanţa (da’ doar cu partea axată pe protecţie 🙄 ),dar unde nu-s de acord este ”viteza” , aici Eugene cam exagerează … 🙄

 4. 46Paul46

  sincer sa fiu legat de Porsche……………..cea mai tare combinatie ar fi : Avira Premium Security Suite Porsche Edition….( antivirus german + firma de masini germana )…..cred k asta le-ar rupe pe toate…voi ce ziceti?

  1. Cris

   Eu aș zice că mă mulțumesc doar cu Porscheul (eventual la preț de Avira, sau de orice alt antivirus) 😆

   În rest, legat de campanii de-astea de marketing… mă abțin. (bleah)

 5. gabico

  Niste intrebari catre domnu’Eugenica:
  Cati cai putere are versiunea asta si care e consumul la suta ?Are si turbo-boost?
  Vor oferi un singur tip de motorizare sau paleta va fi foarte diversificata in functie de nevoile fiecaruia?
  Ni se va oferi posibilitatea de tuning ?
  Se va putea integra fara probleme in Need 4 Speed sau e necesar un upgrade la editia pe benzina? In cazul asta ce procedee s-ar cuveni a fi folosite pt. a regla jiglorul la relanti?
  Ma bate serios gandul sa trec pe Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition .Acum folosesc K7 InterSec SuperSpecial Murcielago Version de care nu sunt prea multumit.Se infunda prea des circuitul de alimentare desi filtrele le schimb regulat .

 6. cosminadrian

  Daca ofera protectia la fel de buna si performantele ca un ferrari e foarte bun :))

 7. Ferrari achizitioneaza Kaspersky Lab cu 2 miliarde $

  […] achizitioneaza Kaspersky Lab cu 2 miliarde $By Gigi on April 1, 2011Se pare ca lansarea produsului KIS Special Ferrari Edition reprezinta doar preludiul noii achizitii destul de surprinzatoare. Anuntul a fost facut ieri la […]

Leave a Reply