Kaspersky Internet Security 2011, rezultate de top in testele AV-Test.org (februarie 2011)

kaspersky av-testKaspersky Lab, lider in furnizarea de solutii pentru managementul securitatii informatice, anunta ca suita de securitate Kaspersky Internet Security 2011 a obtinut rezultate foarte bune in testele „Real World” si de identificare dinamica a malware-ului, realizate de laboratorul AV-Test.org

In luna februarie 2011, AV-Test.org a evaluat 26 dintre cele mai populare solutii de securitate informatica. Testele initiate au fost de doua tipuri – „Real World”, care au simulat situatii pe care utilizatorii obisnuiti le pot intalni in viata reala, precum infectiile cauzate de website-uri ce raspandesc malware si teste dinamice, care au pus accent pe identificarea malware-ului prin analiza comportamentului sau in timpul executiei. In plus, au fost verificate si performantele fiecarei suite de securitate in parte, inclusiv capacitatea acestora de a dezarhiva fisiere pentru a le scana, si acuratetea scanarii, data de nivelul rezultatelor fals-pozitive. Toate solutiile antivirus au fost instalate pe computere cu Microsoft Windows 7 pe 32 de biti.


Kaspersky Internet Security 2011 a obtinut rezultate remarcabile, neutralizand 100% din amenintarile informatice intalnite in testul „Real World” si detectand toate mostrele malware din categoria WildList. Suita Kaspersky Lab a fost singura care a reusit sa identifice, sa blocheze si sa indeparteze toate amenintarile din testele dinamice. De asemenea, aceasta a fost apreciata si pentru performanta ridicata si capacitatea de a dezarhiva toate fisierele care necesitau a fi scanate.

„Solutiile noastre de securitate demonstreaza in continuare niveluri superioare de protectie in testele care simuleaza situatii reale, ce pot fi intampinate frecvent de catre utilizatori”, spune Nikita Shvetsov, Head of Kaspersky Lab Anti-Malware Research Unit. „Aceste evaluari reprezinta cea mai eficienta metoda de a masura performanta unei solutii antivirus. In timpul testelor, Kaspersky Internet Security 2011 a neutralizat toate amenintarile informatice noi, precum si script-urile periculoase, raspandite prin intermediul paginilor de Internet”, incheie acesta.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

8 responses to “Kaspersky Internet Security 2011, rezultate de top in testele AV-Test.org (februarie 2011)”

 1. happyday

  nu pot sa nu ma intreb, ce consum de resurse o fi presupus atingerea performantelor astora?
  zic asta in conditiile in care, pentru mine, in momentul de fata, exista norton, kaspersky si restul av-urilor…incluzand aici si balaria, pardon umbreluta aia de avira.

  1. happyday

   Normal.

   1. happyday

    Mai ai chef de multe comentarii de-astea inutile? Ca io m-am plictisit.
    Hai s-o lasam moarta, sa nu facem din blogul lui Radu un taram de animozitati exprimate codificat.
    Mai bine te-ai screme nitel si ai posta articole cu o frecventa sporita. Nu de alta, dar nu cred ca poate contesta cineva calitatea astora. 🙂
    Treci la treaba si lasa prostiile, tzanc inzestrat, dar arogant si lipsit complet de simtul masurii 😉

 2. vecinul

  Symantec the best in the city !

  1. happyday

   si io folosesc norton. din punctul meu de vedere, e number one in momentul de fata 🙂 .

 3. happyday

  @Actor “subtire”
  te-am sters din lista de mess, ai ignore si pe blog. daca nu reusesti sa pricepi ceva simplu, e pacat de efort. 😉

  ps: pe viitor, nu schimba doar id-ul, ci si stilul 😉 . succes!

  byeee !

 4. ion blana

  Consum de resurse normal, mic.Daca il instalezi pe un sistem vechi, normal k nu ai mari asteptari de la el.In rest functioneaza perfect.

Leave a Reply