Kaspersky Internet Security 2011 – 3 luni licenta GRATUITA

Produsele Kaspersky 2011 au fost lansate de ceva timp si iata ca puteti avea versiunea Internet Security cu licenta GRATUITA timp de 3 luni.

kaspersky 2011 downloadIata mai jos changelog-ul oficial pentru Kaspersky Internet Security 2011:

 • Tehnologia Sandbox (Safe Run for Applications) , care pune la dispozitie un mediu virtual pentru aplicatiile suspicioase neafectand sistemul, a fost imbunatatita;  aceasta include noua optiune de a rula aplicatiile suspecte direct pe un desktop virtual izolandu-le de sistemul propriu-zis.  S-a implementat de asemenea functia Safe Run for Websites care protejeaza datele introduse in cadrul anumitor website-uri pentru ca utilizatorul sa aiba control asupra acestora.
 • Web Anti-Virusul a primit cateva tinte noi:
  1. Functia Online Banking identifica site-urile pentru banking si permite utilizatorului sa activeze optiunea Safe Run for Websites pentru a-si proteja datele
  2. Safe Surf  se bazeaza pe tehnologia Kaspersky URL Advisor careia i s-a alaturat un  modul nou de blocare a site-urilor considerate malitioase de catre Kaspersky Lab. Odata accesat un astfel de site este blocat iar daca un altul este necunoscut se recomanda activarea optiunii Safe Run for Websites.
  3. Geo Filter permite blocarea/accesul la domenii regionale in functie de nivelul infectiilor
 • O alta functie numita Wisdom of the Crowd a fost adaugata  si consta in accesul la informatii privind procentul de utilizare al anumitor aplicatii si datele cerute de acestea, adaugate de participantii la serviciul Kaspersky Security Network.
 • Cei care folosesc Windows Vista si Windows 7 dispun de Kaspersky Gadget care afiseaza nivelul de protectie al PC-ului si permite scanarea fisierelor printr-un singur click.
 • O noua componenta , System Watcher, a fost adaugata. Prin intermediul ei se scaneaza fisiere, registrii, sistemul activitatea network a acestuia in timp ce se colecteaza informatii cu privire la evenimentele detectate de celelalte componente. Daca o activitate suspicioasa a fost gasita de functia Proactive Defense sau File Anti-Virus (sau in timpul unei scanari) System Watcher anuleaza orice actiune efectuata de programul malitios gasit.
  Ii sunt adaugate modele de activitati suspicioase (BBS) care ii usureaza capacitatea de a detecta programele malitioase avand comportamentul respectiv. Odata gasit, acesta este blocat si o notificare va fi afisata pe desktop astfel incat utilizatorul sa fie la curent cu aplicatia detectata.
 • S-a implementat abilitatea de a efectua actualizari, a scana complet sistemul pentru rootkit-uri, infectii in timp ce PC-ul este pornit dar inactiv.
 • Pentru a imbunatati  nivelul de siguranta al aplicatiilor, noul Kaspersky este prevazut cu functia de interceptare a cererilor DNS
 • In completarea scanarii traficului HTTP vine scanarea traficului FTP de catre modului Web Anti-Virus
 • Odata cu aparitia noilor clienti e-mail , optiunea Mail Dispatcher dispare din suita Kaspersky
 • Tehnologia HIPS (Host-based Intrusion Prevention System) proiectata pentru a controla activitatea aplicatiilor , a fost imbunatatita permitand aplicarea unui anumit set de restrictii/prioritati si reguli in mod individual programelor, blocand executia celor necunoscute pana cand KIS este pornit. De asemenea privilegiile programelor au fost extinse, pentru a defini nivelul de siguranta se foloseste un algoritm mai precis si eficient .
 • Componenta Control Parental a fost prefectionata si consolidata astfel incat se detine controlul asupra mesajelor via retele de socializare (Facebook/Myspace), se blocheaza mesajele de la contacte nedorite, transferul de date personale , timpul de acces la Internet este limitat in functie de preferintele fiecaruia.
 • Functia Anti-Spam a fost adusa la un alt nivel: baza de date ocupa un spatiu mult mai redus, procesarea imaginlor  a devenit mai rapida.
 • Metodele de dezinfectie au fost de asemenea imbunatatite, noul utilitar AVPTool poate fi descarcat. Scaneaza dupa erorile aparute la instalarea aplicatiei. Multumita unei abilitati de procesare a erorilor mai avansata cand sistemul este/a fost infectat, operatiunea de roll-back este special proiectata pentru acest timp de mediu.
 • Serviciul Rescue Disk a fost imbunatatit: o imagine de tip ISO poate fi pusa pe un CD sau un mediu USB. Cand este folosit Rescue Disk-ul, sunt scanate  fisierele de startup impreuna cu boot sectors si fisierele sistemului.
 • Scopul serviciului Kaspersky Security Network  a fost extins: protectia Kaspersky Security Network a fost imbunatatita si a fost adaugat un mod special proiectat pentru serverele proxy.
 • Optiunea Urgent Detection System a fost consolidata astfel incat viteza cu care sunt adaugate definitii noi a cresut.
 • Kaspersky 2011 beneficiaza de o tehnologie avansata pentru scanarea anti-rootkit.  Noul modul care poate fi actualizat ajuta la detectarea unui numar mai mare de rootkit-uri; definitiile sunt introduse in baza de date a acestuia rapid necesitand un timp de raspuns redus.
 • Modului Anti-Phising foloseste analiza imaginilor, paginilor si link-urilor HTML, impreuna cu analiza lingvistica a continutului.
 • Actualizarea si descarcarea automata a versiunilor noi au fost implementate impreuna cu noticarile legate de acestea.

Schinbari in interfata grafica:

 • Interfata a fost proiectata special pentru utilizatorii incepatori
 • Notificarile au fost reproiectate pentru a capata o aparenta informativa si intuitiva
 • Meniul care permite accesul la setarile functiilor principale a devenit mai convenabil si bine structurat
 • Incepand cu varianta 2011 capacitatea de a selecta  componentele a disparut. Daca este necesara oprirea unui modul, aceasta poate fi oprita temporar/permanent din setari.

Iata cum puteti obtine licenta GRATUITA pentru Kaspersky Internet Security 2011:

1. Accesati site-ul: https://groupon.ru/signup si completati adresa de email, apasand apoi butonul portocaliu.
kaspersky gratuit
Completati in continuare datele cerute conform pozei de mai jos.
kaspersky gratuit

2. Veti primi un email unde este necesar sa confirmati inscrierea. Apoi accesati site-ul: https://groupon.ru/moscow/kaspersky si apasati butonul verde.
kaspersky gratuit


Veti primi un cod promotional, ca in poza de mai jos (indicat cu sageata rosie)

kaspersky gratuit

3. Accesati site-ul: https://promo.kaspersky.com/grupon si folositi codul promotional generat anterior, alaturi de adresa de email folosita pentru inregistrare:

kaspersky gratuit

Veti primi un email cu licenta dumneavoastra valida 3 luni de zile.
Promotiile Kaspersky expira rapid, asa ca profitati cat functioneaza!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

12 responses to “Kaspersky Internet Security 2011 – 3 luni licenta GRATUITA”

 1. basano

  multumesc pentru licenta……e ok

 2. basano

  Mersi Radule…!esti un geniu…

 3. byman

  mersi “fara virusi” si licenta merge pe 2 pc.
  de mult nu am m-ai vazut promotie la KIS

 4. radu.bn

  Multumesc frumos 🙂

 5. sorin

  scuze radule , eram nervos ca nu puteam activa promotia . deja sa inchis promotia a vrut sa o scoata un prieten de al meu si zice ca licenta a depasit numarul de cereri. multumesc mult si scuze inca o data

 6. C@t@lin C

  Salut , am reusit sa iau o licenta , si as dori sa stiu cat timp este valabila daca nu o activez acum si o activez cand expira licenta de la Online Armour …adica peste 65 de zile…..multumesc domnule Radu ptr asa o promotie de top 🙂

 7. zame77

  Va salut domnule Radu! Si va multumesc pentru aceasta promotie ! Mai asteptam promotii de la Kaspersky ! Vreau sa spun si eu ca am primim un email cu acest mesaj:”FedEx system notification”. Are un fisier atasat despre care cred ca este plin de virusi,deoarece n-am rude in Germania ,de unde pare a fi sursa care a trimis email-ul.

 8. sv

  chiar aseara ma gandeam…”ce frumos ar fi sa fie si o oferta cu kaspersky”……….

 9. cossad

  Licenta valabila 91 de zile pentru 2 calculatoare(firma serioasa).
  Multumim MAESTRE Radu!

 10. Gabriel

  Merge sa trec si in engleza sau romana?

 11. Chriss

  @Gabriel
  Eu am instalat direct versiunea in engleza, deci da, merge.

 12. mihai

  mai e valabila promotia ? ca eu nu reusesc sa fac primesc codul pe mail si cand vreau sa-l bag imi zice ca e invalid.

Leave a Reply