Promotie de primavara la produsele Kaspersky Lab

reduceri kasperskyKaspersky Lab Romania anunta, sub sloganul „Doar te simti in siguranta sau chiar esti?”, oferte speciale pentru solutiile de securitate Kaspersky Internet Security 2011 si Kaspersky Anti-Virus 2011, in perioada 4 aprilie – 4 iunie. Astfel, licentele pentru 1 si 3 utilizatori vor putea fi achizitionate cu o reducere de 20%, atat de pe magazinele online partenere, cat si din retail. O lista completa a partenerilor si distribuitorilor Kaspersky Lab din toata tara poate fi gasita aici: https://www.kaspersky.ro/store.


„Exista o diferenta esentiala intre a te simti in siguranta si a fi cu adevarat protejat, mai ales atunci cand vorbim despre securitatea informatica”, spune Teodor Cimpoesu, Managing Director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria. „Foarte multi dintre noi asociem ideea de computer infectat cu blocaje ale sistemului de operare sau incetinirea vitezei de lucru, insa nu mai este demult asa. Amenintarile informatice din ziua de astazi sunt special create si controlate de la distanta de infractorii cibernetici pentru a se ascunde cat mai bine in sistem. Pe masura ce castiga mai mult timp, acestea sunt folosite pentru a trimite spam de pe computerele-victima, a fura date personale si a raspandi alte tipuri de malware. In acest context, o suita de securitate avansata reprezinta garantia pentru o viata digitala curata”, completeaza Cimpoesu.

Kaspersky Internet Security 2011 si Kaspersky Anti-Virus 2011 protejeaza utilizatorii in timpul navigarii online, izoleaza orice resurse Internet potential periculoase si ofera un mediu de lucru digital curat, sigur si fara amenintari sau intruziuni nedorite. Toate acestea sunt realizate fara a limita gama de activitati pe care utilizatorii le au la dispozitie. Din contra, solutiile asigura protectie pentru toate tipurile de date si comunicatii si nu necesita interventii constante din partea utilizatorilor pentru a putea functiona eficient.


Pentru mai multe detalii referitoare la promotia de primavara a Kaspersky Lab consultati: https://www.kaspersky.ro/kis2011.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply