Frumos la vremea lui, FaraVirusi

Îndată se împlinește un an de când a început totul, de când căutam zilnic, clipă de clipă, o bucurie care să îmi povestească despre un mâine; și pentru că Dumnezeu niciodată nu își părăsește copiii atunci când suferă, într-o zi a început… și de atunci mă bucur mereu.

Sunt studentă la drept, și printre ultimii pași pe acest drum al studenției îmi mai fac timp și pentru lucrurile frumoase, care de fapt mă țin puternică.
invitatii de nunta
Îmi plac natura, hârtia, muzica, și timp să fie. Recent am început să creez și accesorii de păr și broșe. Uneori unesc cele două drumuri, accesoriile cu hârtia, alteori mă alint, dar mă bucur de ideile pe care mi le dă Dumnezeu, pentru că singură nu aș reuși nimic.

Îmi place să recondiționez materialele, hârtiile pe care le am, și mă bucură rezultatele, mă ajută să sper și să merg mai departe.

Despre bucuria mea, aș vorbi mult. Ce-mi doresc însă, e ca această bucurie să fie simțită și de cei din jur, așa că nu-mi rămâne decât să lucrez în continuare.

Pentru alte detalii poti vizita blogul meu: https://faith1st.wordpress.com/
Acest articol este un advertorial

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “Frumos la vremea lui, FaraVirusi”

 1. dunareanul

  salutare, am citit si eu rindurile..sunt placut surprins si putin nelamurit: radu e radu sau e fata de fapt.
  din partea mea, daca e tip e fain,daca e fata e deosebita ca reuseste sa imbine asa pasiuni.

  1. Gigi

   Sunt persoane diferite 😀 Radu scrie pe Faravirusi.com iar Loredana pe Faith1st.wordpress.com.

   Ti-a scapat asta: Acest articol este un advertorial

 2. Danna

  @dunareanul: ‘e deosebita’ numai daca imbina cele doua pasiuni?! ;))

 3. happyday

  cred ca informatiile oferite sunt suficiente: e fata, ofera niste creatii originale ce sunt dedicate persoanelor de sex feminin…plus: e studenta si incearca sa-si foloseasca abilitatile pentru a-si finanta un anume deziderat..a gresit pana acum?
  nu prea cred… io mi-am finantat facultatea (nu eram la taxa, dar trebuia sa mananc ceva) cu ajutor din partea parintilor…ceva bursa, niste bere vanduta la suprapret in sesiune, spray-uri impulse (primul din iasi care a adus ase ceva) si tigari la superoferta (tot in sesiune 🙂 ) prin camin 😀 .
  c’est la vie, neh?

  1. ocsi

   Mai happyday pentru tine imi dau lacrimile. Pentru site-ul prezentat in acest articol am tot respectul. Poate fi promovat cu curaj, …, totul este minunat.
   Bafta pentru toti!

   1. happyday

    doar atat ocsi? doar niste amarate de lacrimi? io speram la un suvoi care sa inunde macar 3 tone de virusi 🙂 …

    cat despre blogul cu pricina…nu pot decat sa apreciez… o initiativa excelenta…ma gandesc sa studiez putin, poate ii fac o surpriza nevestei ;P .

    1. ocsi

     Nu pot sa vars multe lacrimi. am pierdut “umbreluta rosie”, si am plans de mi s-au secat apele. Asa ca nu mai e loc de alte reversari. Acum sed pe Avast, gratuit, dar nesigur si indecis, framantat de ceea ce-mi va rezerva viitorul. Plus ca am un program cu licenta (de data asta), Shadow Defender, dar pe care habar n-am sa-l folosesc. Stiu sa fac in asa fel incat sa nu fiu infectat, dar nu siu sa-l setez ca sa salvez ce-mi este de folos. Asta e! Blestemul meu.

 4. dunareanul

  @Danna: fata e deosebita pt creatiile ei deosebite, sa mai fie insa si pasionata de internet era imposibil.
  iar din prezentarea articolului asta am inteles> intai radu spune: se împlinește un an de când a început totul. deci inteleg sa totul a inceput de la un blog cu poezie in floricele.
  nu mi-a scapat ca e o combinatie de divertisment si editorial, ba mai mult, doar radu putea sa-si faca editorial la propriul site..si o primavara frumoasa tuturor:)

 5. Nick

  @ocsi
  Grave probleme existenţiale… 😆

Leave a Reply