Kaspersky Internet Security 2011 – 6 luni licenta GRATUITA

Produsele Kaspersky 2011 au fost lansate de ceva timp si iata ca puteti avea versiunea Internet Security cu licenta GRATUITA timp de 6 luni. Ieri va spuneam cum puteti obtine licenta pentru 3 luni, dar cu o mica adaugire o puteti avea pentru 6 luni.

kaspersky 2011 downloadIata mai jos changelog-ul oficial pentru Kaspersky Internet Security 2011:

 • Tehnologia Sandbox (Safe Run for Applications) , care pune la dispozitie un mediu virtual pentru aplicatiile suspicioase neafectand sistemul, a fost imbunatatita;  aceasta include noua optiune de a rula aplicatiile suspecte direct pe un desktop virtual izolandu-le de sistemul propriu-zis.  S-a implementat de asemenea functia Safe Run for Websites care protejeaza datele introduse in cadrul anumitor website-uri pentru ca utilizatorul sa aiba control asupra acestora.
 • Web Anti-Virusul a primit cateva tinte noi:
  1. Functia Online Banking identifica site-urile pentru banking si permite utilizatorului sa activeze optiunea Safe Run for Websites pentru a-si proteja datele
  2. Safe Surf  se bazeaza pe tehnologia Kaspersky URL Advisor careia i s-a alaturat un  modul nou de blocare a site-urilor considerate malitioase de catre Kaspersky Lab. Odata accesat un astfel de site este blocat iar daca un altul este necunoscut se recomanda activarea optiunii Safe Run for Websites.
  3. Geo Filter permite blocarea/accesul la domenii regionale in functie de nivelul infectiilor
 • O alta functie numita Wisdom of the Crowd a fost adaugata  si consta in accesul la informatii privind procentul de utilizare al anumitor aplicatii si datele cerute de acestea, adaugate de participantii la serviciul Kaspersky Security Network.
 • Cei care folosesc Windows Vista si Windows 7 dispun de Kaspersky Gadget care afiseaza nivelul de protectie al PC-ului si permite scanarea fisierelor printr-un singur click.
 • O noua componenta , System Watcher, a fost adaugata. Prin intermediul ei se scaneaza fisiere, registrii, sistemul activitatea network a acestuia in timp ce se colecteaza informatii cu privire la evenimentele detectate de celelalte componente. Daca o activitate suspicioasa a fost gasita de functia Proactive Defense sau File Anti-Virus (sau in timpul unei scanari) System Watcher anuleaza orice actiune efectuata de programul malitios gasit.
  Ii sunt adaugate modele de activitati suspicioase (BBS) care ii usureaza capacitatea de a detecta programele malitioase avand comportamentul respectiv. Odata gasit, acesta este blocat si o notificare va fi afisata pe desktop astfel incat utilizatorul sa fie la curent cu aplicatia detectata.
 • S-a implementat abilitatea de a efectua actualizari, a scana complet sistemul pentru rootkit-uri, infectii in timp ce PC-ul este pornit dar inactiv.
 • Pentru a imbunatati  nivelul de siguranta al aplicatiilor, noul Kaspersky este prevazut cu functia de interceptare a cererilor DNS
 • In completarea scanarii traficului HTTP vine scanarea traficului FTP de catre modului Web Anti-Virus
 • Odata cu aparitia noilor clienti e-mail , optiunea Mail Dispatcher dispare din suita Kaspersky
 • Tehnologia HIPS (Host-based Intrusion Prevention System) proiectata pentru a controla activitatea aplicatiilor , a fost imbunatatita permitand aplicarea unui anumit set de restrictii/prioritati si reguli in mod individual programelor, blocand executia celor necunoscute pana cand KIS este pornit. De asemenea privilegiile programelor au fost extinse, pentru a defini nivelul de siguranta se foloseste un algoritm mai precis si eficient .
 • Componenta Control Parental a fost prefectionata si consolidata astfel incat se detine controlul asupra mesajelor via retele de socializare (Facebook/Myspace), se blocheaza mesajele de la contacte nedorite, transferul de date personale , timpul de acces la Internet este limitat in functie de preferintele fiecaruia.
 • Functia Anti-Spam a fost adusa la un alt nivel: baza de date ocupa un spatiu mult mai redus, procesarea imaginlor  a devenit mai rapida.
 • Metodele de dezinfectie au fost de asemenea imbunatatite, noul utilitar AVPTool poate fi descarcat. Scaneaza dupa erorile aparute la instalarea aplicatiei. Multumita unei abilitati de procesare a erorilor mai avansata cand sistemul este/a fost infectat, operatiunea de roll-back este special proiectata pentru acest timp de mediu.
 • Serviciul Rescue Disk a fost imbunatatit: o imagine de tip ISO poate fi pusa pe un CD sau un mediu USB. Cand este folosit Rescue Disk-ul, sunt scanate  fisierele de startup impreuna cu boot sectors si fisierele sistemului.
 • Scopul serviciului Kaspersky Security Network  a fost extins: protectia Kaspersky Security Network a fost imbunatatita si a fost adaugat un mod special proiectat pentru serverele proxy.
 • Optiunea Urgent Detection System a fost consolidata astfel incat viteza cu care sunt adaugate definitii noi a cresut.
 • Kaspersky 2011 beneficiaza de o tehnologie avansata pentru scanarea anti-rootkit.  Noul modul care poate fi actualizat ajuta la detectarea unui numar mai mare de rootkit-uri; definitiile sunt introduse in baza de date a acestuia rapid necesitand un timp de raspuns redus.
 • Modului Anti-Phising foloseste analiza imaginilor, paginilor si link-urilor HTML, impreuna cu analiza lingvistica a continutului.
 • Actualizarea si descarcarea automata a versiunilor noi au fost implementate impreuna cu noticarile legate de acestea.

Schinbari in interfata grafica:

 • Interfata a fost proiectata special pentru utilizatorii incepatori
 • Notificarile au fost reproiectate pentru a capata o aparenta informativa si intuitiva
 • Meniul care permite accesul la setarile functiilor principale a devenit mai convenabil si bine structurat
 • Incepand cu varianta 2011 capacitatea de a selecta  componentele a disparut. Daca este necesara oprirea unui modul, aceasta poate fi oprita temporar/permanent din setari.

Iata cum puteti obtine licenta GRATUITA pentru Kaspersky Internet Security 2011:

1. Accesati site-ul: https://groupon.ru/signup si completati adresa de email, apasand apoi butonul portocaliu.
kaspersky gratuit
Completati in continuare datele cerute conform pozei de mai jos.
kaspersky gratuit

2. Veti primi un email unde este necesar sa confirmati inscrierea. Apoi accesati site-ul: https://groupon.ru/moscow/kaspersky si apasati butonul verde.
kaspersky gratuit


Veti primi un cod promotional, ca in poza de mai jos (indicat cu sageata rosie)

kaspersky gratuit

3. Accesati site-ul: https://promo.kaspersky.com/grupon si folositi codul promotional generat anterior, alaturi de adresa de email folosita pentru inregistrare:

kaspersky gratuit

Veti primi un email cu licenta dumneavoastra valida 3 luni de zile. Folositi apoi aceeasi procedura pentru a obtine o a doua licenta cu alta adresa de email. Dupa expirarea primei activati-o pe a doua si veti avea 6 luni licenta GRATUITA. Licentele trebuie activate pana pe 31 august 2011.

Promotia expira maine, 6 aprilie 2011.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

39 responses to “Kaspersky Internet Security 2011 – 6 luni licenta GRATUITA”

 1. Altair

  Radu, intre KIS 2011 si Panda Internet Security 2011, pe care mi l-ai recomanda din punct de vedere al consumului de resurse?

 2. Stefan

  Multumesc. 6 luni fara griji. 🙂

 3. darkangel7017

  @Stefan
  Panda,…normal…
  In ceea ce priveste protectia…Kaspersky…normal…

 4. darkangel7017

  Scuze…Comentariul de mai sus e adresat lui Altair…

 5. Stefan

  Daca si 12-13 MB din memoria calculatorului inseamna consum de resurse mare, atunci la ce dzeu mai avem cate 1-2-3-4 GB RAM?

  1. happyday

   corect 🙂 .

  2. Nick

   @Stefan
   Tu ai observat partea consumată de interfaţa grafică a programului, ia uită-te la avp.exe şi vezi cât are,în ”idle” şi cât are în ”scan” , de asemenea urmăreşte şi procesorul (-oarele) ! 😉

 6. Altair

  Am impresia ca Panda imi incetinste FIFA-ul. Cand aveam Norton, mergea mai bine. 😕

 7. drWoo

  ..dureaza cam multicel pana se incarca ultimul link… acolo unde trebuie sa bagi codul, dar merita!
  Спасибо!!!

 8. Alex

  Si daca lasi si 30 zile gratis din kitul de incercare nu faci 7 luni ? 😀

 9. Stefan

  @Nick, nu-mi scanez calculatorul in fiecare zi. Iar atunci cand o fac, de obicei nu stau la pc.

  Ideea era ca majoritatea sistemelor au peste 2GB, ca sa nu zic 4GB RAM. Pentru ce sunt ramii aia? Nu ca sa fie pusi la munca? Din partea mea sa foloseasca si 1GB ram CAND SCANEAZA, ca nu ma intereseaza.

 10. niky74

  KIS 11 este unul dintre cei mai buni antivirusi de pe piata!!!!!!!!!!!1

 11. Manide

  Folositi apoi aceeasi procedura pentru a obtine o a doua licenta cu alta adresa de email. Dupa expirarea primei activati-o pe a doua si veti avea 6 luni licenta GRATUITA. Licentele trebuie activate pana pe 31 august 2011

  Procedura poate fi folosita si a treia oara pentru a mai obtine o licenta… care va fi activata pe 31 august ; si avem KIS pana la 01 decembrie… adica sapte luni si-un pic!

 12. piedone49

  Salut Radu! La mine dupa ce dau clic la link-ul din email nu-mi apare imaginea potata de tine ci cred ca imi da oferta cu 61%… nu stiu ce. Si cu limba lor nu inteleg nik, dar cred ca nu mai au promotia…

  1. sumomanu

   incearca sa folosesti un proxy , ca de exemplu https://proxysmart.info/

 13. setmefree

  @Radu imi poti zice si mie dc nu pot sa vad postarea cu kaspersky?

 14. Mihai

  Nici eu nu gasesc nicaieri postarea cu licenta KIS pentru 6 luni.

 15. paullus

  Am obtinut serialul pentru primele 3 luni dar nu pot sa repet pasii pentru urmatorul serial pentru ca la primul pas ma conecteaza la contul creat anterior. Aveti idee cum ma pot deloga astfel incat sa folosesc alta adresa de mail ? Va multumesc !

 16. sumomanu

  intr-adevar , la mine ultimul link s-a incarcat in cam 2 ore ! dar in final am o licenta pe 3 luni si sint pe cale sa o iau pe a doua. multumesc !

 17. paullus

  Am rezolvat. Am creiat alt cont de user pe calculator. Multumesc pentru sprijin !

  1. sumomanu

   multumesc pentru pont, chiar merge frumos daca a doua oara lucrezi de pe un cont nou de user.

 18. Altair

  Radu, ai cumva idee de ce nu pot sa vad unele articole de pe FaraVirusi cu Google Chrome? Trebuie sa intru de pe Firefox ca sa citesc articolul. https://i55.tinypic.com/25tag3t.png

  1. yo9fah

   A mai spus Radu mai sus, de câte ori vrei să repete!? Ai Adblock activat. Dezactivează-l! Sau pune umaru’ și setează Adblock cum trebuie! 😉

   1. Altair

    Ho, yo9fah, nu te ambala. Spre deosebire de tine, am o viata. Nu stau sa citesc fiecare comentariu.

    1. yo9fah

     Pai da … normal! Eu am șapte capete, șapte vieți, etc. ! 😉

 19. George

  ce sonsum de resurse fratilor? mie imi consuma 4.3 (idle, si 10,2 (scan) . Vi se pare mult? si un computer care merge la manuvela isi permite asta

 20. catalin

  De ce oare nu se intelege ca nu intotdeauna consumul de memorie = impactul asupra sistemului ?

 21. catalin

  later edit :

  Consumul de memorie nu este acelasi lucru cu impactul asupra sistemului.

 22. sorin

  salutare , ma poate ajuta cineva si pe mine ? care varianta e mai completa kaspersky internet security sau kaspersky pure , merci mult tuturor

 23. sorin

  merci mult radu , eu am kaspersky internet security si sincer sint f multumit de el ,nu am luat niciodata virus am probat fel si fel de antivirusi dar nu au fost asa de eficienti ca kaspersky . eu il recomand tuturor .bye bye.

 24. Alex

  Vad ca nu mai merge luat, cred ca s-a terminat promotia

 25. Radu

  Abia acum am vazut, ooooof! Sper sa mai apara ceva promotie pt KIS in astea 65 zile pana expira BitDefenderul :)). Desi e ok si BitDef, si Norton m-a satisfacut in ANUL cand l-am folosit(2008-2009 cred), cu niciunul nu m-am inteles mai bine decat Kaspersky

Leave a Reply