Cine a scris Biblia? Eminescu, Creanga sau Dumnezeu ? [VIDEO]

V-am obisnuit ca uneori sa variem continutul blogului cu articole ce prezinta subiecte la ordinea zilei.

Prahova TV a realizat un nou interviu intr-un sat din Romania adresand intrebarea: “Cine a scris Biblia?
Rezultatul este trist, dar spune multe. Va invit sa-l urmariti mai jos:Voi ce credeti? Care este raspunsul la intrebare?

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

32 responses to “Cine a scris Biblia? Eminescu, Creanga sau Dumnezeu ? [VIDEO]”

 1. Alex

  Toti am observat acest lucru. Parerea mea e sa faci un alt blog despre lucruri de genul acesta, nu sa amesteci securitatea cu prostia romaneasca sau carti.

 2. Nick

  This is the question … 🙄

 3. happyday

  😆

  il intereseaza tare pe reporter subiectul asta…pe la min 4:25 se scobeste in freza dupa “musafiri” 😆 .

 4. red

  Ce inculti sunt astia. Biblia a scrio Paunescu.:))

  Ce au zis corect oameni este ca Popi sunt niste hoti,

 5. Danna

  Nu trebuie sa generalizam, toate padurile au si uscaturi; asta referitor la preoti. Si daca tot s-a facut un astfel de reportaj, sunt curioasa care a fost scopul?! Le-au dat macar o Biblie? Le-au spus ceva despre asta? In ultimul timp se ofera publicului larg tot felul de stiri ‘de senzatie’, care nu fac decat sa incante un ‘ceva’ in noi, si nimeni nu face nimic.

 6. aeroasu

  Radule iara ai deschis un subiect pe teme de religie gen “Exista Dumnezeu ” ?Acum ii asteptam pe Freija,Baraka etc :))Nu te-ai invatat minte din fostele articole?:))

 7. marmar

  daca le spunea ca a fost scrisa de niste evrei, ar fi venit un legionar sa-l omoare ca e filosemit.. 🙂

 8. aeroasu

  Un interviu luat la tara unde tata Floarea o intreaba pe tata Lenuta: Hai Lenuto?Cei fa?Biblia cine a scriso?Mai apare bascalie ala cu un singur dinte in gura si ala cariat si spune Pai Domnu agmadhhhh d..Dumnezeu…. Cine sa o scrie? Reporteru asta sa dus exact unde trebuia ca sa elucideze acest mister.A mai ramas crasma satului de intervievat si mersul pe o tarla in timp ce se imprastie balegarul pentru ingrasamant.
  Vai de capu nostru de popor indobitocit,habar nu avem cine este Dumnezeu si cine a scris biblia totul se rezuma la popa la apa sfintita si icoane.
  Eu as avea alta intrebare. Cate capitole ,versete sunt scoase din biblie de catre Cornilescu si care este biblia adevarata ?Si de ce sa urmarit scoaterea acelor capitole,versete din Biblie?

 9. marmar

  quote “aeroasu”
  si care este biblia adevarata ?

  aici e simplu.. aia originala pe care au tradus-o toti dupa aceea…aia a ramas aceeasi ca si acum 1000 de ani…traducerile romanesti in schimb, difera de la secol la secol…

 10. Catalin

  Asta nu e nimic. Daca va arat eu acum ce am gasit pe youtube, o sa vedeti prostia din Romania in toata splendoarea ei, dar sa nu fac reclama sau ceva de genul asta.

 11. aeroasu

  Radu inca o data te intreb Care este scopul acestor articole?Pentru ca ele nu au nici o legatura cu blog asta axat pe securitate IT
  Cauti adepti pentru o anumita secta?:) Nu este primul articol in care scri despre religie si sigur nici ultimul.

  Cine a scris Biblia? Eminescu, Creanga sau Dumnezeu ?

  CONCURS: Castiga 10 carti “Incepe sa traiesti”

  Exista Dumnezeu ?

  Care este adevarata zi de odihna ?

  Ce serbezi de Craciun? “Invierea lui Hristos!”
  Evoluţie sau Creaţie ?

  1. Nick

   @aeroasu
   Ultimul articol menţionat de tine, nu-i al lui Radu, este al meu şi scopul lui era formarea unei idei personale despre cititorii blogului ! Idee care urma să mă ajute la elaborarea următoarelor articole!

 12. nnnn

  penibili ,este un site de informatii it si amestecati uleiul cu apa daca reusiti sunteti ceva, daca schimbati profilul acestui site este alceva atunci mut faravirusi la black list

  1. happyday

   Io-s speriat de-a dreptu’ ! Muta situ n de n la blac list! Trebe reglementata situatiunea, ca ase masura punitiva nu s-a mai luat de pe vremea lui Farfuridi : “Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in puncte esentiale !” 🙂 .

   mda…

 13. Danna

  Cine vrea sa citeasca Biblia in original, o poate citi. Cine alege o traducere mai la indemana, de asemenea o poate face, nimeni nu impune nimanui nimic; insa intorcandu-ne de unde am plecat, exista oameni care nu cunosc nici macar bazele Bibliei. Asa ca, daca s-au strans aici atatia oameni cu atatea pareri privitor la cine si ce traducere a Bibliei sa foloseasca, poate se gasesc si solutii practice pentru acei batrani umiliti de munca si zile grele, de care decat sa se/ne amuze/amuzam, mai bine i-am ajuta.

  1. happyday

   nu prea inteleg. poti fi mai explicita, te rog? 🙂

 14. Florinakke

  Ce naiba ai patit Radule? tu esti ala ca a convertit-o si pe nebuna de zavoranca, de plange acum pe la night-showri…

  Pacat ca se duce pe biblica pustie blogul asta… inca un articol de asta si fac cerere de dezabonare.

  Daca vrei mai multi adepti de astia nu veni cu promovare sub forma asta perversa… sau de indepenta spirituala tu nu ai auzit!

 15. Danna

  Dar tu ce ai patit Florinakke? ;))

 16. virus2009

  Stiti cum fuge “dracu” de tamiie,asa sariti unii in sus cind se scrie ceva de genul acesta

  “Inalt Prea Sfintia Sa Arhiepiscop Radu” cum in ceruri asa si pe pamint.
  Amin. 🙂 🙂

 17. pion

  In spatele unor virusi stau, din pacate, niste oameni rai…Ne mai gandim , din cand in cand, cum ar arata Internetul fara ei ? Astfel de articole iti aduc aminte ca exista si altfel de oameni, ca exista Cineva care a promis o lume mai buna dar si ca exista si multi care inca nu au aflat-o si nu au aflat nimic despre EL. Poate ca tot din cauza unor…’ virusi ‘.

 18. Cine a scris Biblia? – Prahova TV | Moldovan Cristian blog
 19. ;,

  avem deja un exemplu in biblie

 20. dan

  Incercati sa intrebati oamenii de la tara cine este Iahve ,va vor raspunde ca nu cred in el ca este o secta care crede in el .Oare au reusit in douamii de ani sa ne inpuna un zeu strain noua ?Videoclipul este un raspuns si el .

Leave a Reply