Panda Cloud Antivirus Pro – licenta GRATUITA

Panda Cloud Antivirus este un produs cu o protectie buna ce are doua versiuni: una Gratuita si una Pro (cu bani).

Fata de versiunea Gratuita, cea Pro ofera Analiza Comportamentala a proceselor, Suport Tehnic, Actualizari Automate, Vaccinare Automata a stick-urilor USB si nu are reclame.

In mod normal costa 29.95$, dar acum o puteti avea Gratuit timp de 6 luni printr-o promotie speciala.

Iata lista caracteristicilor

 • Blocarea aplicatiilor pe baza comportamentului considerat suspect al acestora folosind o tehnologie care nu necesita definitii. Compatibil cu versiunile x32 si x64 ale sistemulelor de operare.
 • Analiza comportamentala a aplicatiilor (numai pentru versiunea PRO) – care identifica fisierele/ programele cu caracter malitios blocandu-le .
 • Configuratie avansata permite utilzatorului sa activeze/dezactiveze anumite module , sa administreze exceptiile, setarile Recycle Bin-ului etc.

Panda cloud pro gratuit


 • Protejarea propriilor procese si configurari – care nu permite altor aplicatii sa ii acceseze  fisierele si procesele cu scopul de a le modifica/sterge/opri.
 • Rescanarea fisierelor ce au fost detectate inainte dar nu au fost sterse/dezinfectate, pentru a avertiza utilizatorul cu privire la infectiile inca prezente in sistem.
 • Actualizarea automata (Numai pentru versiunea PRO) – versiunile noi ale motoarelor de scanare, noile caracteristici vor fi actualizate automat.
 • Capacitatea de a rula impreuna cu un alt Antivirus/Antispyware – daca versiunea anterioara interfera cu alte produse de securitate,  incepand cu versiunea 1.1 se poate alatura oricarui alt program de securitate
 • “Vaccinarea” USB-urilor (numai pentru versiunea PRO) – vaccinarea imediata a noilor drivere USB conectate la sistemul respectiv
 • Optiunea de scanare completa a sistemului – a fost adaugata si o optiune de scanare completa a PC-ului
 • Mai multe optiuni pentru restaurarea fisierelor neutralizate – se ofera metode avansate si multiple pentru restaurarea fisierelor din carantina facand posibila recuperarea manuala sau automata, setari ale exceptiilor etc.
 • Recunoasterea fisierelor sistemului de operare evitand astfel posibilele alarme false produse de noul modul de analiza comportamentala

Pentru a obtine Panda Cloud Antivirus Pro in mod GRATUIT accesati site-ul de mai jos:
https://www.facebook.com/cloudantivirus


Apasati butonul “Like” si veti primi 6 luni licenta GRATUITA

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Panda Cloud Antivirus Pro – licenta GRATUITA”

 1. Botezat Robert Andrei

  Buna ziua. As dori sa stiu, in primul rand, care sunt diferentele intre Panda Cloud AV Pro si Panda AV Pro?; stiu ca sunt cam lenes, pentru ca ar fi trebuit sa ma mai documentez pe site-uri, dar este greu de gasit si chiar as vrea sa stiu daca este ceva diferit legat de caracteristici, daca sunt incorporate tehnologiile care sunt si in Panda AV Pro.
  In al doilea rand, de ce nu pot vedea unele promotii, cum ar fi acesta, prin browser-ul Firefox? Am trebuit sa intru pe internet explorer ca sa vad toate articolele scrise de voi. Multumesc anticipat:)!
  Va mai multumesc, deasemenea, pentru atentie si va doresc numai bine in continuare.

  1. Nick

   Panda Cloud scanează fişierele cloud (baza de date cu definiţiile este pe severele panda),spre deosebire de panda AV care încarcă definiţiile local.
   Dezactivează Adblock pe faravirusi.com ar putea fi o soluţie pentru problema cu browserul.
   Mulţumim şi te mai invităm pe aici! 😉

 2. zame77

  Va rog frumos sa-mi spuneti daca merita sa instalez in calculator doar acest antivirus?

 3. Marius-Constantin Popa

  Nu, nu se merita nici macar sa-l instalati, daramite sa-l mai si lasati sa-si faca de cap. Daca aveti o licenta Kaspersky la indemana, instalati Kaspersky, daca nu instalati Avast Antivirus Free 6 pentru ca e cel mai bun antivirus gratuit la ora actuala.

 4. Botezat Robert Andrei

  @Nick Bine, am inteles, deci aceasta este singura diferenta. Totusi, de ce versiunea cloud costa cu 10 euro mai putin decat cealalta(AV Pro), pe langa faptul ca cealalta are si un firewall, iar versiunea cloud este lipsita de un firewall?

 5. Nick

  @Botezat Robert Andrei

  AV Pro mai are câteva caracteristici în plus faţă de Cloud, cum ar fi : scanarea de vulnerabilităţi a SO, tastatură virtuală, printre cele mai importante! 😉

 6. Botezat Robert Andrei

  @Nick Multumesc pentru informatii.:)

Leave a Reply