Fresh RAM 5 – Optimizeaza consumul de memorie (licenta gratuita)

Memoria fizica este printre cele mai importante pentru un calculator. Facand posibil ca memoria fizica a sistemului sa fie alocata doar proceselor care o utilizeaza nu ajuta intotdeauna deoarece unele programe au bug-uri in a elibera memoria RAM care nu mai este necesara.

Optimizand felul in care sistemul si aplicatiile utilizeaza memoria Fresh RAM poate spori performantele PC-ului, scadea timpul de raspuns si imbunatateste stabilitatea, evitand astfel blocarea PC-ului sau upgrade-ul hardware.

fresh ram gratuit


Caracteristici Fresh RAM:

 • 4 algoritmi diferiti de optimizare a memoriei RAM
 • Optimizare automata RAM in functie de nivelul de RAM si procesor utilizat
 • Optimizarea automata RAM in functie de nivelul de incarcare al bateriei
 • Tweaking si optimizare avansata pentru Windows XP
 • Monitorizarea utilizarii procesorului
 • Monitorizarea utilizarii memoriei
 • Analiza avansata a utilizarii memoriei RAM

Puteti avea acest program gratuit, printr-o promotie valida inca o zi si 15 ore, accesand link-ul:
http://freebiest.com/wp-content/uploads/2011/04/Freebiest_giveaway_Reohix_Fresh_RAM_Serial_Number.txt
Descarcati kitul de instalare de aici: http://www.reohix.com/freshram.htm

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

15 responses to “Fresh RAM 5 – Optimizeaza consumul de memorie (licenta gratuita)”

 1. Frăguţa

  Mulţumesc pentru pont.

 2. undeaddingo

  La scanarea automata a download-ui acestui kit de instalare Norton 360 v5 pe care il am,mentionez ca e original si cu licenta,nu facatura,la scanarea automata a fost emis imediat raportul,citez:”FILE INSIGHT ! “fresh ram.msi” (WS.REPUTATION.1) This threat has been removed.Details:few users,risk medium.Origin:Downloaded from :http://www.reohix.com/Software/Fresh RAM.msi” Asadar,oameni buni nu tot ce e gratuit e si sanatos ptr calculator.Acum eu ma bazez pe Norton.Decat sa descarc”Fresh Ram 5″apoi sa-l scanez cu Malwarebytes anti-malware mai bine ma lipsesc.Oricum apararea pro-activa a Nortonului nu ma lasa sa-l instalez,spun din proprie experienta. Pana la date contrare celor ale mele,mai-sus puse,eu nu instalez asa ceva si nu recomand nici altora.-Oare cine a fost inconstientul ce a pus”pomana”? Sus scrie”by Radu FaraVirusi(com).Mie nu-mi vine sa cred ca fata a pus asa ceva si daca DA tiind sa cred ca a fost o Inocenta “scapare” a antivirusului calculatorului ei. “TRAIASCA COMODO???”

 3. undeaddingo

  Nu doresc sa intru in vre-o polemica cu tine insa si pe scanarea online facuta pe si de catre Norton Online Scanner aceleasi date imi provin.Nu pretind eu ca le cunosc pe toate si nici NU sustin Symantecul si produsele sale.Sa dea Dumnezeu Sanatate multora la cate solutii de protectie am testat si am folosit.Am un PC destinat testelor.Nu acele de scurta durata ci pe termene mari de timp.Testat si folosit produse finale,Beta-tester la multi provideri.Nu traiesc din asa ceva insa imi place.Doresc tare mult si te rog frumos domnisoara Radu sa-mi poti demonstra ca detectia cloud facuta de produs “Prin urmare este o alarma falsa”am citat.Oricum detectia la care faci apel nu e una “in the cloud” cu adevarat,reala,ci o detectie simbiot.-Cand o detectie facuta,chiar si cloud,se dovedeste o alarma falsa?-Acea detectie se bazeaza si pe”Few users” atat de importanti oricarui producator de aste produse.Pot dovedii tot ce eu afirm. Si,NU ! NU am gandit ca,citez:”iti imaginezi ca pe un blog de securitate nu as promova un fisier infectat.”.Am zis ca poate fii o scapare inocenta.

 4. onedeaddingo

  Ma spiritualule, ce esti tu ? Beta tester ? Ia baga niste teste de gramatica intii si dupa ce le rezolvi corect, uimeste-ne si cu alte aberatii! 😆
  PS.Ori are cineva din familie, firma de antivirus ? 😆

 5. catalin

  @onedeaddingo

  Eu cred ca te ia cu aiurea bai baiatule 😀

 6. setmefree

  @onedeaddingo si mie mie nis imi da acelasi rezultat da cum zicea si @Radu e doar o alarma falsa .
  PS:As vrea sa te anunt ca dupa o analiza severa am sesizat ca esti VIRUSAT si ar trebui sa consulti un psiholog.

 7. Radu

  E vreo metoda sa ma abonez cumva la siteul asta? :)) Anume cand apare un articol nou doar la LICENTE GRATUITE sa primesc un mail(de exemplu)? Am pierdut si licenta la driver max si la asta, si la kaspersky acum cateva zile :-l. Damn, cred ca pun linkul in bookmark toolbar, nu doar in menu, ca sa il vad si sa intru de 5 ori pe zi

 8. setmefree

  RADU daca vrei iti dau eu licenta de la kaspersky si fresh ram dar fi mai atent data viitoare

  1. Radu

   Sa nu par mofturos, dar la Kaspersky e aia cu 6 luni nu? 🙂 (KIS ma intereseaza, nu KAV).
   Iar la fresh ram nu e atat de necesar pentru mine, cat pentru niste prieteni cu pc-urile cam slabe.
   Daca vrei sa ma ajuti, las un mail aici si trimiti prin mail/vbim pe mess?

   1. Radu

    Setmefree, daca ai putea sa imi trimiti KIS-ul la mailul: i.rrady@yahoo.com ar fi excelent, chiar si doar cu 3 luni. Sunt determinat sa trec din nou la solutia preferata de mine(kaspersky), desi si Bitdefender mi se pare ok, dar am o problema: de vreo saptamana, firewallul e dezactivat la orice startup de windows. Citisem pe undeva ca s-ar putea sa fie TuneUP Utilities de vina, desi orice tine de BitDef e pus pe Enabled la Startup :(. Mai e cineva cu problema asta?

 9. undeaddingo

  Normal ca citesc ce scriu.Atatea polemici,discutii aprinse.Nu vreau sa intru in discutii legate de gramatica limbii romane si folosirea ei in mod corec.Nu vreau caci nu e nici locul si nici timpul cuvenit.Am mai citit eu discutii pe Forum,aici,legate de gramatica si de cum e aceasta uzitata.”Sa-ti vezi intai parul din ochiul tau apoi paiul din ochiul altuia.”Am zis”d-ra Radu”fiindca a lasat clar sa-se-ntzeleaga ca e o presoana de sex feminin.Din bun-simt nu comentez P.S.-ul acelui “one..”.Nu altceva dar sa nu se trezeasca multi ca utilizeaza produse la care pariintii mei lucreaza. Cat priveste de sunt “Virusat” sau nu ramane de vazut cine este.”Cine rade la urma rade mai bine!” Si nu fac referiintza la 🙂 desenate si aruncate.Invit pe multi pe forumuri si site-uri dedicate Gramaticii Limbii Romane si celor pentru solutii de securitate. Si de tot uzitati P.S-ri.

  P.S.:Multe care le folositi sunt testate Beta-Testeri,printre care si eu.

 10. cornel

  link-ul cu serial number nu mai functioneaza? afiseaza o pagina cu ‘not found, error 404’
  a expirat timpul de obtinere? cu toate ca inainte de link spune ca ‘promotie valida inca o zi si 15 ore’?
  merci

Leave a Reply