Ashampoo Anti-Malware 1.21 – licenta GRATUITA

Ashampoo Anti-Malware 1.21 este succesorul celor doua programe: Ashampoo AntiSpyWare si Ashampoo Antivirus, combinand tehnologia lor intr-un singur program. Solutia de securitate de la Ashampoo protejeaza impotriva virusilor de orice fel: worms, troieni, rootkits, spyware, adware, backdoor, etc.
Foloseste motoarele Emsisoft si Ikarus (surse neoficiale) pentru detectia virusilor.

Ashampoo Anti-Malware gratuitIn plus, ofera o varietate de utilitare de securitate derivate din Ashampoo WinOptimizer: File Wiper, Internet Cleaner, Startup Tuner, ADS Scanner, LSP Viewer, Hostsfile Checker.

Nu in ultimul rand programul ofera protectie aditionala monitorizand urmatoarele arii Windows:

 • BHO (Browser Helper Objects)
 • Winsock-LSP (Layered Service Provider)
 • Windows HOSTS (anti pharming): Avertizeaza asupra modificarilor aduse fisierului HOSTS din Windows
 • Intrarile Autostart: Detecteaza si blocheaza intrarile nedorite din autostart (programe ce pornesc odata cu Windows-ul)
 • instalari ActiveX

Pentru a obtine licenta GRATUITA accesati urmatorul link:
https://www.softpedia.com/get/Antivirus/Ashampoo-Anti-Malware.shtml


Instalati produsul si activati-l.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Ashampoo Anti-Malware 1.21 – licenta GRATUITA”

 1. Radu

  Asta e un fel de MBAM?

 2. dorin

  Am instalat acest program, a scanat pana pe la jumatate, a gasit 2 troieni si niste cookie-uri insa deodata am primit o atentionare de ceva si mi s-a inchis mozilla iar ashamponul s-a blocat, nu voia sa se inchida, calculatorul nici el nu se inchidea si a trebuit sa-l scot din priza. Cand l-am pornit, iar mi-a aparut o atentionare de incomatibilitate cu amtivirusul meu (am Comodo}, urmat de un alt anunt (ceva cu “guard” parca) care aparea iar pe ecran dupa ce il inchideam. A trebuit sa dezinstalez ashamponul ca sa scap de acest anunt. Oare nu pot folosi pe deplin ashamponul daca eu am preinstalat un alt antivirus?

 3. dorin

  Stiu ca doi antivirusi nu se impaca pe acelasi calculator insa eu am presupus ca ashamponul acesta este un fel de Malwarebytes’ Anti-Malware. Cu acesta din urma nu am probleme.

 4. undeaddingo

  Dorin ! Cu Cameyo,sau altceva la fel,il poti face portabil si la fel de bun.Inainte de toate intra pe site-ul oficial si vezi la tipul antivirusului tau,sau ce ai,permisiunile sale generale cu alte protectii active sau nu ale altor produse de acest gen.Daca nu gasesti ceva impotriva instalarii astui Ashampoo fa permisiunile din setarile lui Comodo.Vezi la Advanced Setings sau ceva de genul asta.Am uitat localizarea precisa.E practic sa-l tii pe stick,unul de minim 4 Gb.De tii neaparat sa-l ai verifica posibilele conflicte,cum ziceam mai-sus,il tii pe stick lejer fara dureri de cap.Personal eu nu recomand folosirea indelungata a acestui produs de gen struto-camila.Se vrea sa devina un Malwarebyte’s,un concurent redutibil al aceluia,insa nu cred ca-n viitorul apropiat va reusii.E buna combinatia lor AntiSpyWare si Antivirus.Se doreste ca Malwarebyte’s sa devina si antivirus.Iar unii din noi suntem nerabdatori sa apara.Produsul celor de la Ashampoo a aparut inainte putin ca mbam sa devina si antivirus,cel putin,ca sa-si fidelizeze consumatori.

 5. dorin

  Deocamdata, pentru scanari suplimentare, mai folosesc din cand in cand Dr.Web CureIt.

Leave a Reply