Kaspersky Lab sprijina victimele tragediei din Japonia

kaspersky sprijina victimele japoniaKaspersky Lab colaboreaza la momentul actual cu un numar mare de parteneri în Japonia, iar biroul oficial din Tokyo, deschis în 2003, are 48 de angajati. Drept urmare, compania cunoaste foarte bine consecintele cutremurului si tsunami-ului care au zguduit aceasta tara în luna martie, dorind astfel sa transmita condoleante tuturor japonezilor.


„Kaspersky Lab este în stransa legatura cu Ministerul Rus al Situatiilor de Urgenta si cu Ambasada Rusiei la Tokyo, pentru a ajuta zonele din Japonia afectate de cutremur si tsunami”, spune Eugene Kaspersky, CEO si co-fondator Kaspersky Lab. „Am participat prin finantarea achizitionarii de bunuri esentiale supravietuitorilor si am încheiat un acord cu producatorii rusi de dozimetre – 5000 de astfel de dispozitive vor fi distribuite gratuit imediat ce vor fi disponibile”

„Mai mult decat atat, am donat 250.000 USD catre Crucea Rosie din Japonia si am creat un sistem prin care angajatii Kaspersky Lab pot contribui la randul lor cu fonduri. Compania va dubla din bugetul propriu suma de bani stransa de catre anagajati, care apoi va fi donata Crucii Rosii. Vom face tot ce ne sta în putinta pentru a-i ajuta pe japonezi sa treaca de aceste momente dificile si speram ca ciresii sa înfloreasca din nou în aceasta tara atat de frumoasa, chiar daca în ultima vreme nu a fost ocolita de dezastre”, încheie Kaspersky.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Kaspersky Lab sprijina victimele tragediei din Japonia”

  1. Mariuss

    o initiativa de laudat,de unde iei mai da si inapoi

Leave a Reply