BitDefender Internet Security 2011 – 50% reducere

BitDefender Internet Security 2011 a fost desemnat de curand cel mai bun program de tip Internet Security in primul trimestru al acestui an, conform testului AV-Test.org.
Acum il puteti avea  la un pret cu 50% mai mic, doar 14.99$ (42 RON) pentru 3 PC-uri.

bitdefender 2011 gratuit 6 luni


Noua generatie BitDefender are o interfata inovatoare care permite utilizatorilor sa isi personalizeze configuratia in functie de nevoile si nivelul lor de cunostinte in utilizarea calculatorului. In plus, caracteristicile introduse in produsele BitDefender 2011 pentru optimizarea performantei ajuta utilizatorii sa isi securizeze calculatorul, fara incetinirea altor aplicatii si procese.

Produsele BitDefender 2011 sunt usor de utilizat si ofera clientilor informatii utile pentru a raspunde nevoilor acestora privind securitatea online, incluzand tutoriale despre instalare, o biblioteca cu videoclipuri explicative despre caracteristicile si configurarea produsului, precum si suport tehnic gratuit 24/7.

“Securitatea informatica nu se refera doar la indepartarea amenintarilor informatice, ci reprezinta o serie de alegeri bine administrate ce pun in balanta nevoile utilizatorilor si realitatile universului digital. In contextul actual, raspandirea internetului a condus la utilizarea calculatorului in domenii precum jocurile online, e-learningul, grupurile de lucru, lansand astfel o noua era in securitatea personala”, a declarat Vincent Hwang, BitDefender Global Director, Product Delivery. „Generatia BitDefender 2011 este raspunsul la aceasta schimbare importanta in peisajul securitatii si asigura protectie superioara impotriva atacurilor online, oferind in acelasi timp imbunatatiri majore in performanta sistemului si posibilitatea personalizarii setarilor astfel incat sa corespunda cerintelor si stilului personal al clientilor”.


Alte imbunatatiri in generatia de produse BitDefender 2011:

Protectie

 • Detectie imbunatatita– Fiecare produs BitDefender utilizeaza tehnologii proactive si detectie pe mai multe niveluri pentru a prinde si elimina ultimele amenintari informatice inainte de a infecta sistemul.
 • QuickScan– Includerea tehnologiei QuickScan inseamna detectie mai buna si timpi de raspuns superiori pentru cele mai riscante si frecvente activitati pe calculator.
 • Search Advisor– Gama 2011 avertizeaza asupra paginilor web, afisate in lista de rezultate ale motoarelor de cautare, care pot raspandi programe spyware sau continutmalitios, link-urile fiind verificate in timp real in serverul online BitDefender.

Viteza

 • Smart Scan– Scanarea optimizata omite fisierele sigure oferind o viteza superioara, dar si un consum redus de resurse. Totodata, previne incetinirea calculatorului prin ajustarea setarilor produsului in functie de resursele disponibile ale sistemului.
 • Modul de Joc si Laptop– Aceste moduri de functionare ofera o experienta sigura si fara intreruperi in timpul rularii, prelungesc durata de viata a bateriei, reduc incarcarea sistemului si intreruperile prin diferite mesaje din produs in timpul activitatilor favorite.

Personalizare

 • Design adaptabil– Noua interfata face ca procesul de instalare sa fie foarte simplu si permite utilizatorilor sa aleaga intre modurile de vizualizare Novice, Intermediar sau Expert, in functie de propriul nivel de cunostinte.
 • Legaturi rapide– Toate produsele BitDefender 2011 permit utilizatorilor cu cerinte specifice, precum parintii sau pasionatii de jocuri sa isi creeze in interfata comenzi rapide catre functiile cele mai frecvent utilizate.
 • Sfaturi utile– Produsele BitDefender includ o serie de sugestii si alerte relevante pentru utilizatori, in functie de activitatea acestora.

Pentru a obtine licenta la pretul promotional, accesati link-ul urmator:
https://store.majorgeeks.com/p11464-bitdefender_internet_security_2011_3-pc_1-year

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “BitDefender Internet Security 2011 – 503 reducere”

 1. Cristian Constantin

  tested. working.
  Multumim 🙂

 2. cuculea

  Inca mai este valabila oferta….

  Si sa va dau un pont…daca il achizitionati prin PayPal, pretul este de 38 ron pentru acest produs, nu ma intrebati de ce…cred ca e vorba de rata de schimb euro-leu (am ales mneda in euro). Mi se pare mai mult decat rezonabil, 3 pc-uri , 1 an cu 38 ron …e ceva.

  O intrebare, daca va aparea oficial BD IS 2012, licentele se vor potrivi de la 2011??

  1. Nick

   Da, cel puţin licenţa de la v. 2010 a mers şi pe v. 2011. Poate ne lămureşte vreun oficial Bitdefender? 🙄

Leave a Reply