Probleme la afisarea site-ului FaraVirusi.com? Dezactiveaza Adblock!

Adblock si Adblock Plus sunt doua extensii deosebit de utile pentru Mozilla Firefox si Google Chrome. Vor bloca toate acele reclame care uneori pot fi deranjante.

Din pacate, au si unele limitari. Astfel, am primit numeroase sesizari cu privire la aspectul “ciudat” pe care-l are site-ul FaraVirusi.com. Articolele din sectiunea “featured posts” (cea cu promotii) si chiar din fluxul principal de mai jos, sunt blocate, in locul lor aparand un spatiu alb. De asemenea, portiuni din partea dreapta a blogului nu sunt afisate, iar blogul are un aspect ca cel de mai jos:

faravirusi adblock


Daca va aflati in aceasta situatie optiunea este de a dezactiva Adblock pentru site-ul faravirusi.com.
Cum se face asta? Dati click-dreapta pe iconul Adblock Plus din Chrome sau Firefox si bifati “Disable on faravirusi.com“, conform pozei de mai jos.

dezactivare adblock

Reincarcati apoi site-ul si acesta va afisa toate articolele si va fi complet in browserul vostru.
Dupa aceasta operatiune, extensia Adblock va functiona in continuare pe orice website cu exceptia www.faravirusi.com.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “Probleme la afisarea site-ului FaraVirusi.com? Dezactiveaza Adblock!”

 1. Serban

  Ca veni vorba… Ce add-on-uri folosesti in Firefox?

 2. calin

  app de browservare ar fi tare sa pui un articol cu browservare care consuma mai putini rami resurse etc si sunt bune gen exemplu care l-ai dat chiar daca sunt mai putin cunoscute ca opera ie mozzila cheomium stie mai toata lumea de ele 🙂

 3. Victor B

  Nu mă pot abţine: ce naiba-s alea browservăre? Un servăr care face browsing sau un browser care e şi servăr? :)))

  Deşi ******, călin cu “c” mic punctează bine. Ar fi bun un articol despre “celelalte” browsere. Alea din umbră, pe care nu le ştie nimeni.

 4. OJi

  Tot respectul pentru faravirusi.com dar nu dezactivez adblock 🙂

 5. costin

  Nu cred ca trebuie dezactivat: la mine merge cu Adblock on, doar ca am selectat din meniul “Preferences-Add filter subscription-ROlist” si vad si partea dreapta a siteului, chiar nu am intampinat niciodata vreo problema in vizualizarea siteului “Faravirusi.com”

 6. Red9

  Am facut asta de ceva timp, dupa ce am observat ca nu pot vedea anumite articole.

 7. gabriel

  Bai fratilor din respect pentru Radu ar trebui sa va dezactivati adblock pe domeniul asta si datorita faptului ca omul mai gazduie si niste reclame pentru bunul mers al blogului reclame dealtfel deloc enervante gen pop-up-uri sau alte pocnitori si nu intr-o cantitate atat de mare incat sa va incetineasca incarcatul paginilor.

Leave a Reply