Soc in pokerul online: Proprietarii Full Tilt Poker, PokerStars acuzati, site-urile inchise

Trei din cele mai mari site-uri de poker din lume au fost inchise de FBI intr-un demers care ar putea conduce la moartea industriei de jocuri online, sustine Daily Mail. 11 oameni, inclusiv proprietarii Full Tilt Poker, Absolute Poker şi PokerStars au fost acuzati de fraude bancare si spalare de bani.


pokerstars fulltiltpoker inchise
In 2006, congresul american a aprobat o lege care interzice pariurile online, dar majoritatea site-urilor au gasit modalitati de a eluda aceasta lege folosind banci straine.

“Acuzatii, cunoscand faptul ca afacerile lor cu clienti americani, cu banci americane, erau ilegale, au incercat să fenteze acest fapt. Au mintit bancile asupra adevaratei naturi a afacerilor lor. Apoi, acuzatii au gasit banci dispuse sa fenteze legea, contra unui comision. Acesti acuzati au pariat ca isi vor putea continua schema, dar au pierdut”, a declarat un oficial al FBI.


Operatiunea lansata la New York vizeaza 3 miliarde de dolari reprezentand spalare de bani, penalitati si taxe din partea acuzaţilor. 76 de conturi bancare din 14 tari folosite de firmele de poker au fost blocate.

Cinci domenii de internet folosite de companii pentru a gazdui jocurile lor au fost inchise de autoritati.

via Realitatea

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Soc in pokerul online: Proprietarii Full Tilt Poker, PokerStars acuzati, site-urile inchise”

 1. calin

  ce bine imi pare ca nu joc poker sau alte jocuri online ce constitue in vreo plata. ca aici se fac cele mai mari smecherii si asta sa fie o invatatura de minte pt toti cei care joca online pe bani indiferent de ce joc

 2. Octav

  Stati linistiti, Poker Stars s-au mutat pe pokerstars.eu 🙂

 3. shadow

  Vad ca inca merge site-ul pokerstars.com deci nu a fost inchis :))

 4. Eddie

  fulltiltpoker.co.uk …stati usor :>

Leave a Reply