G Data a primit noi certificari in aprilie

certificari g dataLuna aprilie a adus pentru providerul german aprecieri din partea a trei prestigioase organisme de certificare si testare a solutiilor de securitate antivirus: Virus Bulletin, AV Comparatives si ICSA Labs. Rezultatele excelente obtinute in detectia virusilor, greu de egalat de multi dintre competitori, au facut ca G Data sa fie recomandata ca o solutie de inalta calitate, pe care utilizatorii, fie ca sunt companii sau utilizatori rezidentiali, se pot baza in lupta permanenta cu programele si codurile malware.

Virus Bulletin

In cadrul testului, G Data a obtinut cel mai bun rezultat la scanarea on-demand a Troienilor (99,52%) si al doilea rezultat la scanarea on-access (98,34%) la aceeasi categorie de virusi, lista alarmelor fals pozitive ramanand imaculata.
In review-ul realizat, John Hawes a notat: „A testa G Data este de fiecare data o placere datorita excelentului record de stabilitate si comportament adecvat, iar nivelul detectiei este cu adevarat impresionant. Producatorul acestui dual-engine a ales un mod de abordare care inlatura capacitatile scazute care insotesc adesea acest tip de produse.” El a mai afirmat ca: „rata de detectie a fost excelenta si uniforma, iar cele cateva mici mostre scapate nu au afectat rezultatul si chiar si detectia proactiva + o saptamana din tabelul RAP (Reactive And Proactive scores) a fost acoperita excelent. Cu categoria virusilor Wild complet demolata si cu doar cateva alerte provocate de arhivele protejate de parole, G Data a castigat cu multa usurinta un nou premiu VB100.” Mai mult, „recordul recent al providerului este cu adevarat solid: opt promovari si o singura ratare in ultimii doi ani, care ar putea foarte bine sa fie considerata ghinion, trei teste la care nu a participat.”


AV Comparatives

G Data s-a evidentiat la testul de detectie al virusilor, unde a avut cel mai bun rezultat dintre toti participantii (99,8%) si a fost singura solutie care a obtinut o rata de detectie mai mare de 99% la toate cele 4 categorii de virusi: Worms, Backdoors/Bots, Trojans si Other malware / viruses (Rootkits, Exploits, etc.).

ICSA Labs
Testul „AntiVirus Desktop / Server Detection“ organizat de laboratoarele recunoscute pe plan international pentru standardele sale ridicate, s-a desfasurat pe sisteme de operare Windows 7. Pentru a obtine mult ravnita certificare, solutiile de securitate trebuie sa descopere si sa neutralizeze virusii fara a declansa nicio alarma fals pozitiva.
G Data a indeplinit toate criteriile de testare ale procesului de certificare, iar testul a subliniat calitatea inalta a tehnologiilor sale antivirus.
„Programul nostru de certificare anti-malware ofera companiilor si utilizatorilor date si informatii valoroase care ii pot ajuta sa clasifice corect solutiile de securitate si pe producatorii acestora”, a explicat Andrew Hayter, Anti-Malcode-Programm-Manager al ICSA Labs. ’’G Data demonstreaza prin obtinerea acestui tip de certificare ca poate oferi utilizatorilor solutii de calitate ridicata.”

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “G Data a primit noi certificari in aprilie”

  1. setmefree

    Dar la consumul de resurse…..a ramas la fel ca si detectia!!?

Leave a Reply