Zemana Anti-Malware 2011

Zemana Anti-Malware 2011 este un scanner anti-malware nou (powered by Hitman Pro), conceput pentru a scana foarte rapid (în doar câteva minute), computerul de ameninţările ”strecurate pe lângă” soluţia de securitate, personal aleasă.

zemana anti-malware 2011


Caracteristici principale:

 • Funcţionează alături de orice alt produs de securitate folosit, fără a crea conflicte de compatibilitate cu acesta, deoarece este un scanner la cerere ( nu oferă şi protecţie activă).
 • Scanează cloud fişierele suspecte, cu 5 produse de securitate diferite (chiar 6 dacă avem în vedere faptul că G Data are încorporate 2 motoare antivirus, Avast + BitDefender).
 • Poate fi rulat ca şi portabil.

Link descărcare (trial 30 zile), precum şi mai multe informaţii  :

https://zemana.com/Anti-Malware/

9 responses to “Zemana Anti-Malware 2011”

 1. George

  Desi scrie trial 30 zile, dupa ce l-am instalat si am dat clic pe “Activate free license…..for 30 days”, a aparut mesajul “your free trial period for Hitman Pro is expired”.
  A facut intr-adevar o scanare rapida (cam 6 minute) si a gasit 4 infectii, pe care le-a verificat si confirmat on cloud. Dar desigur stergerea se face doar daca platesti versiunea Pro 19,95 USD (la care adauga tva 24%). Asa ca am notat fisierele infectate si le-am sters manual.
  Deci oferta de 30 zile este doar de reclama!

 2. seraf

  @George probabil ai avut instalat si activat Hitman Pro, si eu l-am avut instalat dar nu am activat licenta de 30 de zile asa ca am putut activa fara probleme licenta Zemana Anti-Malware 2011.

  1. George

   Nu, nu am avut Hitman Pro instalat dinainte (nici nu stiam ca exista!).
   Am luat Zemana AntiMalware de pe acest site, folosind download linkul indicat.
   De aceea m-a mirat ca mi-a aparut imediat expirata perioada de 30 zile, dupa ce am facut intai scanarea si am vrut sa dau remove. La programe instalate mie imi apare Hitman Pro 3.5 desi eu am instalat Zemana AntiMalware v3.5.8.120 (6.07MB).
   Am aflat ca Prevx are o detectie si mai buna decat MBAM, SuperAntispyware, Panda Cloud, Immunet.
   Dar pt curatare e nevoie de inregistrare contra cost.
   In schimb pe cnet.com am citit multe opinii negative despre Prevx (mai ales relatii cu clientii dar si aspecte tehnice!).
   Ce parere aveti?

 3. w

  ca si la hitman nu merge sa dai full scan?

 4. setmefree

  Ce as vrea sa stiu e daca Zemana isi merita bani ….daca e mai eficient ca Malwarebytes sau Superantispyware la detectia de malware ..?

  1. Radu FaraVirusi(com)

   @setmefree: Desigur ca este mai eficient, folosind 5 motoare antivirus diferite.

 5. tipo

  este exact acelasi lucru ca si hitman pro.in afara faptului ca are alta culoare nu mai difera nimic…

 6. Andori

  Buna seara!!!Eu sant c-am nestiutoare,dar am reusit sa instalez Zemana ,am si primit licenta
  pentru 30 de zile.Am si avut mare nevoie,ca am fost tinta unui atac de malware pe facebook luni seara. Am AVG instalat,dar nu mi-a rezolvat problema.Cu Zemana am scanat PC -ul,si mi-a anuntat,
  MyWeb Face.ex.Rootkit.Sper ca am reusit sa sterg,ca dupa restart si o alta scanare astazi,nu mi-a mai semnalat nimic.Multumesc Radule si tuturor care au avut rabdare sa ma “asculte”!!!Scuze daca am
  explicat ceva gresit,am facut cum am putut si eu!!!!

  1. Radu FaraVirusi(com)

   @Andori: Ne bucuram ca informatiile de pe site-ul nostru te-au ajutat.

Leave a Reply