COMODO Internet Security 5 Pro – un an licenta GRATUITA

COMODO Internet Security 5 este un produs complet de securitate, care exceleaza la capitolul Firewall si protectie proactiva, blocand mereu 100% virusii in testele av-test.org.

Versiunea Pro aduce in plus cateva elemente, fiind $49.99/an:

 • Remote Security & System Support
 • $500 Virus-Free Guarantee*
 • $15,000 Identity Protection Coverage*

Comodo Internet Security 2011Acum il puteti avea GRATUIT timp de un an printr-o promotie speciala, accesand link-ul de mai jos:
https://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispro_1year_installer.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

32 responses to “COMODO Internet Security 5 Pro – un an licenta GRATUITA”

 1. ChemTeacher

  Kaspersky Internet Security 2010 detecteaza “The requested object is INFECTED with the following viruses : Exploit.JS.Zeroll.e “

 2. unu

  Pontul e de la mine cu aceasta licenta 🙂

  1. yo9fah

   Să înțeleg că tu ești cel cu “trofeul” !? Fain !
   Eu nu pricep un lucru! De ce nu se poate pune și sursa acestui “trofeu” !? Fenomenul ăsta este un lucru întâlnit pe mai toate bloagele din ro …! Păcat …

   1. unu

    sursa am pus-o in alt articol, dar cine trebuia sa scrie nu a scris…sursa este Facebook-Comodo

 3. Rambler

  multumesc…..super promotie!

 4. ocsi

  Si ce are in plus in mod semnificativ versiunea Pro fata de cea Free?

 5. alin

  e mai bun asta decat trialu de la kaspersky IS 2011??

 6. marius

  Perioada de un an incepe din momentul instalarii in pc sau din momentul inceperii promotiei pe situl comodo( adica din 3 mai 2011)?

 7. darkangel7017

  @yo9fah
  Am avut si eu cateva “interventii” cu noutati de acest gen insa domnul Radu si le insusea ca si cum ar fi fost in acelasi timp pe toate RSS-urile sau blog-urile…Asta e!!!!

 8. scorpyo

  Unde pot trimite un fisier infectat care nu este detectat de Comodo ANTIVIRUS..?..excluzand forumul

  o adresa de mail de unde sa primesc SIGUR un raspuns…

  cu respect…

 9. Qlimax

  Mii de multumiri, ati facut cel putin un om fericit!!!

 10. Daniel

  bai cine stie care e chestia cu avg free? l-am instalat si dupa cetava zile mi se incarca greu win dar apoi merge bine. am dat jos avg si am pus fsecure si acum mi se incarca repede win. Are cineva idee despre ce e vorba? O fi vreo setare mai deosebita la avg free?

 11. Paul 46

  oauuuuuuuuuu. de cand asteptam promotia astaaaaaaa….multumesc mult faravirusi.com pentru informare…..sunteti cei mai buni! tineti-o tot asa!!

 12. Silviu

  pacat k nu are certificare av-test si cei de la av-comparatives nici nu l-au bagat in seama…

 13. ChemTeacher

  Kaspersky a remediat fals positive raportat la descarcarea kitului COMODO Internet Security 5 .

 14. Silviu

  @Radu: Ce mi-ai reocmanda intre Avira premium security si Comodo internet security? As vrea sa scap de Avira pentru ca m-am cam saturat de el ca si interfata…

 15. basano

  supeeer..

 16. th3m

  l-am instalat. imi place 🙂

 17. Costi

  Eu am o mica, mare problema la instalarea pachetului. Concret, setup-ul decurge relativ normal (dezarhiveaza/downloadeaza fisierele necesare instalarii) pana in punctul in care imi baga pe gat GeekBuddy imi inchide conexiunea la internet si astfel instalarea ramane intr-un punct mort. Am patit acelasi lucru si pe Vista si Win7, chiar si dupa ce incerc sa dezinstalez “ramasitele” din Control Panel raman fara conexiune la internet, singura solutie ramane sa apelez la un Restore Point.
  ps: folosesc un rooter wireless, desi nu cred ca aici ar fi problema, orice sfat este bine primit.
  Multumesc pentru timpul acordat acestor randuri.

  1. axelluny

   Cred ca este vorba de intervenția firewall-ului, în momentul descoperiri rețelei tale de internet.Asa procedează și la mine,prin închiderea legăturii la net.Aceasta nu o consider o problema deoarece eu pot activa internetul manual sau legătura reapare la primul restart.

 18. C@t@lin C

  Eu am versiunea free cu antivirus si nu este in stare sa descopere Tojan IrcBot sau Backdoor si un Rogue Antispyware XP…….pe care le sterg(Escan ) si reapar in computer in aceeasi zi ….am incercat sa le sterg si in Safe mode dar in cate-va ore simt ca merge internetul greu si computerul si mai greu si iar gasesc acesti virusi mentionati mai sus , System Restore este off si nu stiu cum intra acesti virusi cand am facut update la Comodo si Windows-ul este updatat la zi…..am incercat si Combofix fara nici un rezultat ……Ma poate ajuta cine-va ce sa fac ???……astept parerile voastre !!!

  1. axelluny

   Prefer sa găsești soluția cu următorul program Comodo Cleaning Essentials (CCE) 1.6×32 pentru a-ți demonstra ca suita comodo nu este atât de neputincioasa cum s-ar desprinde ideea din comentariul tău.De aceea zic sa ramai ”în familie” și sa încerci cu acesta…,pe care personal o consider o bijuterie.Unde Kaspersky nu știa sa facă nimic programul mai sus menționat a rezolvat totul foarte rapid.Te aștept în continuare cu vești bune.

  2. axelluny

   Dacă chiar ai ce susții în acel calculator,personal îți mai pot da o soluție ….intri cu live cd de linux și ștergi toate fișierele(folderele) din volume information,din recicle bin,din coșul de gunoi al partiției, și din sistem restore.E de preferat sistemul de linux mint,…de ce ?pentru că oferă opțiunea ”delete ” și nu move to trash,astfel riscând sa găsești coșul de gunoi al linux-ului în sistemul windows.

 19. daniel

  Mulumesc pentru licenta de la CIS
  Am observat doua chestii care nu prea sunt la locul lor
  – inainte de instalare cere acces pentru inregistrare la internet (nu e in regula pentru ca sistemul fara firewall si antivirus e cu pantalonii in vine si numai la plimbari pe net nu ar trebui scos)
  – dupa instalare se actualizeaza o baza de date de cca 144MB (enorm de mult!)
  Sa vedem cum se va comporta in rest
  Multumesc inca o data

 20. daniel

  Multumesc pentru licenta de la CIS
  Am observat doua chestii care nu prea sunt la locul lor
  – inainte de instalare cere acces pentru inregistrare la internet (nu e in regula pentru ca sistemul fara firewall si antivirus e cu pantalonii in vine si numai la plimbari pe net nu ar trebui scos)
  – dupa instalare se actualizeaza o baza de date de cca 144MB (enorm de mult!)
  Sa vedem cum se va comporta in rest
  Multumesc inca o data

  1. axelluny

   Este foarte adevărat ce susții,iar pentru a evita aceasta situație e de preferat sa instalezi programul downloadat de pe situl Official și ulterior sa faci un fel de upgrade cu versiunea pro.S-au pentru cine se pricepe poate cauta prin acel exe si poate găsii serialul respectiv cu care poate activa ce are deja pe computer.
   Baza de semnaturi de virusi este intr-adevar de 144 M.COMODO ajungând per total cam la 400M

Leave a Reply