Cum ramai fara bani: Discutie privata dintre doi hoti de carduri

hoti de carduriGrupul Sony anuntat ca hackerii au furat datele personale pentru alti 25 de milioane de utilizatori ai sistemului sau de jocuri de calculator, al doilea atac informatic in mai putin de o luna.

Potrivit Sony, numele, adresele, email-urile, datele de nastere, numele de telefon si alte informatii de la 24,6 milioane utilizatori de jocuri PC au fost furate de pe serverele sale ca si o baza de date mai veche din 2007. Oficialii Sony au precizat ca victima atacului a fost reteaua de jocuri Sony Online Entertainment (SOE), care gazduieste jocuri PC jucate pe Internet.


Cei de la wired.com au publicat o discutie online intre un cumparator si un vanzator de date de carduri furate, care apartineau unor clienți ale unor banci mari din America.

Vanzatorul cardurilor ii ofera cumparatorului niste carduri de debit si de credit, dupa care ii spune ca mai are, in cay ca acesta isi doreste, si un card platinum. Din prima conversatie reiese ca preturile nu au fost inca fixate. In final, toata tranzactia se ridica la suma de 800 de dolari, pe care cumparatorul o vireaza in contul vanzatorului.

Pentru a vedea toata discutia, accesati acest link.

Procurarea datelor unei carti de credit si alte informatii personale prin forumuri de frauda online nu costa decat 2,30 euro, potrivit unui raport al RSA, divizia de securitate a numarului 1 mondial in domeniul sistemelor de stocare a datelor informatice EMC


via Capital

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Cum ramai fara bani: Discutie privata dintre doi hoti de carduri”

  1. virus2009

    care doreste un astfel de card sa acceseze acest link pentru mai multe detalii https://www.diicot.ro si nr. tel personal 112. raspund imediat

Leave a Reply