VIPRE Antivirus + Antispyware 4 – Licenta la doar 10$ (67% reducere)

Groupon are o oferta pentru Vipre Antivirus v.4 oferindu-l la doar 10$ (67% reducere)

vipre antivirus 4Protectie anti-malware performanta cu impact redus asupra resurselor sistemului
Sondajele de opinie pintre utilizatori arata ca cea mai mare nemultumire este faptul ca antivirusul curent utilizeaza multe resurse si este dificl de utilizat. VIPRE Antivirus ruleaza cu un consum redus de resurse si este destinat pentru a oferi o experienta placuta utilizatorului, fara alerte inutile.

Tehnologie nou cu motor antivirus si antispyware VIPRE are doua motoare: antivirus si antispyware care ofera o detectie anti-malware completa. Aceasta tehnologie a fost dezvoltata in intregime de Sunbelt, fara a construi pe un motor antivirus de generatie veche. Tehnologie anti-rootkit avansata Tehnologia anti-rootkit de la VIPRE gaseste si dezactiveaza procesele ascunse,orice modul, serviciu, fisier, Alternate Data Streams (ADS), sau cheie registry aflata intr-un sistem infectat. VIPRE a primit certificarea Checkmark Anti-Virus Desktop din partea West Coast Labs si va participa pe viitor si la alte teste. Indepartarea programelor rootkir este suplimentata de VIPRE’s FirstScan™ ce ruleaza la pornirea sistemului. FirstScan trece peste sistemul de operare Windows pentru a scana direct anumite locatii ale hard-ului, stergand infectiile gasite.

Monitorizare in timp real cu Active Protection™
Modulul Active Protection ofera protectie impotriva virusilor cunoscuti sau necunoscuti. Active Protection lucreaza in interiorul kernelului Windows, urmarind si blocand orice malware inainte de a fi executat.

Active Protection incorporeaza trei metode de protectie:

* Scanare pe baza de semnaturi
* Analiza euristica, ce analizeaza caracteristicile interne ale fisierului pentru a determina posibilitatea ca acesta sa fie infectat
* Analiza comportamentala (Behavioral analysis), observand actiunile reale ale unui program si alertan in cazul in care acestea sunt suspecte

Protectie completa e-mail
VIPRE Antivirus include protectie avansata impotriva virusilor transmisi prin e-mail, cu suport direct pentru Outlook, Outlook Express si Windows Mail; si de asemenea suport pentru orice program e-mail care foloseste POP3 si SMTP (Thunderbird, IncrediMail, Eudora, etc.).

Pentru a beneficia de promotie accesati site-ul de mai jos:
https://www.groupon.com/deals/gfi-software?c=dnb&p=3
Oferta valida inca 33 ore!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “VIPRE Antivirus + Antispyware 4 – Licenta la doar 10$ (67% reducere)”

  1. drWoo

    Am incercat sa cumpar cu cardul, dar nu exista optiune pt a selecta Romania in formularul de comanda…

Leave a Reply