Schimba-ti parola Facebook!

facebook parolaFacebook a confirmat o problema de securitate cu vechiul lor sistem de autentificare: cand utilizai aplicatii Facebook cum ar fi jocurile sau orice altceva, token-ul de acces – ceva asemanator unei chei spre contul tau Facebook – putea sa fie receptionat de advertiserii care afisau reclame in acel moment.
Cu acest token este posibil sa postezi in numele utilizatorului respectiv, sa obtii toate informatiile sale personale s.a.m.d.


Facebook a luat masuri pentru a preveni asemenea incidente pe viitor si au schimbat sistemul de logare cu OAuth 2.0, folosit si de Google, Yahoo, Twitter. De asemenea vor continua migrarea spre conexiunile de tip https.

Toti utilizatorii Facebook sunt invitati sa-si schimbe parolele, generandu-se astfel un nou token, care nu va mai fi accesibil advertiserilor.

O noua situatie jenanta pentru Facebook, care a avut multe probleme de securitate in ultima perioada.

via Facebook

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Schimba-ti parola Facebook!”

 1. calin

  da am patiti si eu ca sa logat cineva pe contu meu cu nano Star am primit notificare ca asa se numea pcu lui am schimbat parola si eu

 2. cristian

  Vulnerabilitati au toate serviciile de pe net indiferrent de firma, dar totul este bine cand se descopera si se repara aceste vulnerbilitati.

  Cand o vulnerabilitate este descoperita si reparata, apare alta.

 3. madalina

  vreau sami schimb parola dar voi imi dati niste porcarii

 4. alexandra

  super

 5. bolovanmarius54

  Vreau sa imi schimb parola

 6. ELENA

  IMI PLACE ACEST SITE

Leave a Reply