Site SONY care distribuie un atac Phishing

SONY a trecut prin mai multe probleme recent, furtul de conturi din reteaua Playstation fiind celebru.
Iata ca acum unul din site-urile SONY, mai precis cel din Thailanda este spart si distribuie un atac phishing ce vizeaza o banca din Italia: CartaSi.

Sony phishing cartasi

Adresa infectata este: https://hdworld.sony.co.th/titolari/gtwpages/index.php (NU accesati acest site)
Aceasta incearca sa fure numele de utilizator, parolele si codurile PIN ale clientilor bancii CartaSi.

Speram ca problema va fi remediata in curand.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

8 responses to “Site SONY care distribuie un atac Phishing”

 1. FlorinS

  Offtopic- textul articolelor de pe blog nu se mai afiseaza in Opera si IE , dar in Firefox si ChromePlus e ok se afiseaza . E o problema a site-ului sau e din cauza mea ?

 2. Gelu

  Subscriu la problema semnalata de FlorinS pe IE. Nu folosesc nimic in plus si pana acum o saptamana functiona normal. Acum nici macar cu compatibility view nu vrea.

 3. FlorinS

  In primul rand vreau sa spun ca problema a aparut de cam 3 zile ,in trecut textul articolelor se afisa bine fara probleme. Nu folosesc nici o extensie in Opera iar singurul plugin activ e Shockwave Flash (am dezactvat cele 2 ce tin de Microsoft DRM si WMP dar asta ceva timp mai mult in urma inainte sa apara problema). Opera e in versiunea cea mai noua 11.11 si daca conteaza, am modificat niste setari de genul sa goleasca automat cache-ul si cookie-urile , enable plugis only on demand. Stiu ca Opera nu e cel mai grozav la afisarea paginilor , dar problema apare si in IE8 cu toate update-urile la zi si fara extensii . Iar de intors la Firefox nici nu ma gandesc , problema a aparut deci brusc, totul mergea bine pana acum vreo 3 zile. Am trimis pe mail si 2 printscreen-uri (poate ajuta).

 4. FlorinS

  Multumesc pentru promptitudine si intelegere.

 5. Gelu

  Scuze, din 21.05 am lipsit putin iar astazi observ ca s-a remediat problema. Multumesc!

Leave a Reply